Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2012. 19:11h.

Duran 'passa' de la recomanació de Candini

El líder d'Unió fa vuit piulades després de les crítiques de la portaveu adjunta de CiU al Senat

Duran 'passa' de la recomanació de Candini

Una imatge de les piulades de Duran

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha fet vuit piulades al seu Twitter, hores després que la portaveu adjunta de CiU al Senat, Montserrat Candini, critiqués que dirigents de la federació nacionalista facin política "a cop de piulada".

Primer, el portaveu de CiU al Congrés ha assenyalat que "Cospedal veu contradictori plantejar #pactefiscal i acollir-se al crèdit ICO. No ho és, amb #PacteFiscal no caldria demanar diners".

Tot seguit ha assenyalat que "quan S.G PP diu que demanem diners parteix falsa premissa que diners són del govern central i altres administracions han de parar la mà".

També ha reblat que "#PacteFiscal és un model propi, no el concert basc. Inclou pagar serveis de l’Estat més solidaritat. Deixem de banda la basquitis”.


Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 calvin, 1, 16/08/2012 - 13:19

La solidaritat Catalana m'está tocant els pebrots. Preocupem-nos dels que paguem impostos de tota la vida. Espanya ens roba, que no ho veieu? tenen els Catalans fent l'idiota, pagant benzima més cara, el Senat, pirmi, metges a extrangers, 1€ recepta I els vascos nedant en l'abundància ja els va bé