Política · 27 d'Octubre de 2011. 21:48h.

Duran: "Peces-Barba ha de rectificar"

Considera que les seves declaracions són "gravíssimes" i "impròpies d’un dirigent democràtic"

Duran: "Peces-Barba ha de rectificar"

Duran i Lleida a la jornada 'Crisi econòmica i Economia Social de Mercat. Actituds,respostes i propostes'

El candidat de CiU a les properes eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha lamentat les declaracions de l'expresident del Congrés dels Diputats, Gregorio Peces-Barba sobre Catalunya.

Duran, en acabar l’assemblea de CiU al Segrià , ha dit que "un cop llegides considero gravíssimes les declaracions de Gregorio Peces-Barba referents a bombardejar Barcelona. Són impròpies d’un dirigent democràtic".
 
També ha subratllat que "ell ha de rectificar. I els ciutadans de Catalunya la millor resposta que li poden donar, a Peces-Barba, és a les urnes el proper dia 20 de novembre.

I ho han de fer, segons ha dit, "votant realment els que no han cregut mai que les bombes siguin la manera de combatre les idees i que tenen la ferma voluntat de defensar els interessos i les idees que configuren el nostre país com una nació".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 ramon, barcelona-c, 28/10/2011 - 23:43

A vosté sr Duran potser l'amoïnen les paraules d'en Peces Barba que ja acusa l'edat. A mi i amics meus ens la bufa el que digui aquest espanyol de socarrel, antic i caspós .
A mi el que em dol es el que em digui algú a qui estimo .

#12 Johan, Sants, 28/10/2011 - 10:50

espero que aquest cop no calgui bombardejar la casa den peces barba pq sens escolti....ho dic en broma ehh aviam com riu aquest español si fessin broma de familiars seus morts! jo no en faria pq tinc seny i camino amb les 2 cames...crec que aquests tipus despañols sarrosseguen,paraules menyspreables

#11 Jordi Trencavel, Mollet, 28/10/2011 - 10:11

En Peces ha dit lo de sempre,l'esperit de conquesta de España.Per a ells es impensable com el Regne Unit cada pais pot tenir la seva selecció.

#10 Enric, Igualada, 28/10/2011 - 09:03

Duran, Peces-Barba ha dit el que molts catalans sabem, QUE NO SOM ESPANYOLS i que ho som "oficialment" per la força de les armes. És vostè qui ha d'anar a classe d'història ja que va confondre la Guerra dels Segadors per la de Successió. Quin nivellàs ! Només em va faltar el Mas a 8TV.

#9 Claüc, Sabadell, 28/10/2011 - 08:48

Sr. Duran, perquè ha de rectificar en Peces Barba?

Està molt bé que se sinceri. Així sabem que ells mateixos reconèixen que han manipulat la història.
Que Catalunya sempre ha volgut lluitar per la independècia, des dels segadors de 1640.