Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2015. 21:29h.

Duran perd autoritat a Madrid

Els diputats de CDC i d'UDC voten diferent

Duran perd autoritat a Madrid

Una imatge d'arxiu de la direcció de CiU

Convergència i Unió Democràtica han votat aquest dimarts de forma separada al Congrés dels Diputats en la tramitació de la proposició de llei de lluita contra el terrorisme gihadista.

Concretament, els diputats d’UDC, encapçalats pel seu líder Josep Antoni Duran i Lleida, han votat a favor de la tramitació d’aquesta proposició legislativa, mentre que els diputats de CDC s’han abstingut.

Una votació diferenciada en el sí de la federació nacionalista que ha provocat sorpresa perquè estava previst que el vot de tot el grup parlamentari de CiU a Madrid fos a favor d’aquesta mesura sobre el terrorisme gihadista pactada entre el PP i el PSOE.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Josep-Maria, Barcelona, 11/02/2015 - 18:04

Mas, com a independentista, queda reforçat. Mai no havia desautoritzat així la constant posició antiindep. de Duran
Duran s'ha sobrevalorat i ha minusvalorat la decència d'uns diputats: ¿com podien votar a favor d'un projecte de llei que obre la possib. d'igualar independent. i terrorisme?

#5 Carlos Gomez, Bcn, 11/02/2015 - 15:21

Eso es lo de menos.
Lo que nunca perdera el gran Duran Lleida es su infinito instinto del parasitismo.

#4 ramon, barcelona-c, 11/02/2015 - 11:09

El sr duran ue parla molt be es creu un.genit de la politica i ho es del colaboracionisme. El sr duran lluità per que s'aproves la llei de partits que podria ser uilitzada contra els partits catalans facilment i aquesta nova llei te comprincipal ojectiu lluitar contra els dirigents sobiranistes.

#3 Marc, BCN, 11/02/2015 - 09:05

Duranosaurious...

#2 kuka, Campllonch, 11/02/2015 - 08:53

Pues si va perdiendo, quizás tenga que dejar de hospedarse en hoteles de cinco estrellas y se tenga que alojar en pensiones.