Publicitat
Política · 15 d'Agost de 2011. 10:37h.

Duran prefereix Pere Macias

Però admet que Oriol Pujol seria "un bon númeor dos"

Duran prefereix Pere Macias

Duran, el dia que va ser nomenat candidat de CiU a les generals

El president del comitè d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, ha tret importància a l'oferiment d'Oriol Pujol de ser el número 2 de CiU a Madrid. En unes declaracions a Catalunya Ràdio, Duran ha qualificat l'oferta de "positiva" i ha afegit que no hi té "res a dir" perquè és una decisió de Convergència.

El líder d'Unió ha assegurat que Pujol seria "un bon número dos", igual que ho ha estat Pere Macias, i que "cal tenir present" l'oferta de l'actual president del grup parlamentari de CiU, però ha insistit que no tenia res a afegir. Duran ha constatat que Pujol és un bon dos però ha reivindicat un altre "gran número dos", Macias, amb una reconeguda activitat al Congrés.

Tot i això, ha remarcat que "la línia política" de CiU al Congrés "està clara" i que no variarà "en absolut" amb independència que CDC triï o no a Oriol Pujol per al segon lloc de la candidatura.

Preguntat per si el perfil sobiranista d'Oriol Pujol estava provocant friccions entre UDC i CDC, Duran ha dit ignorar que hi hagi "tensió" a la federació per l'elecció del número dos de la candidatura, i ha afegit que "ningú dóna importància al número dos encara que la tingui ".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#6 Josep Maria(Mollerussa), Mollerussa, 15/08/2011 - 22:03

Val més que prescindiu del perDuran y Lérida, que després del Fraga Iribarne és el que més anys viu de la política. I al Pere Macias, no toca jubilar-lo tampoc??Una mica de regeneració no us aniria malament, però tampoc us cal, ni que presentèssiu a un orangután, us votarien.

#5 joan, manresa, 15/08/2011 - 18:21

El Casal obre la seba tertulieta desde Morolandina.--Tard o dora han de partir peras i CDC tornar a ser lo que era i volía ser.Amb Unió potser ya ens trovarem per altres viaranys..Clar el Sr.Duran no vol tenir cap pedra a las sabates,i en Macías es com.,l'aigua de bledas..,dons no senyor,pedra

#4 Robert, Sant Hilari, 15/08/2011 - 13:40

De veritat que no sé què més necessiten els catalans per adonar-se que CiU és un frau de partit només interessat a defensar els privilegis de classe de la seva gent benestant mentre que a Catalunya que la bombin, i que fa servir el catalanisme com a mer esquer perquè el poble babau els votin.

#4.1 jajajaa, Barcelona, 15/08/2011 - 14:28

osti Robert l´has clavat....pero noi no hi ha manera

#4.2 emric, Barcelona, 15/08/2011 - 17:28

Robert, ets potser el Robert de les cabres?, bé estas dient que CiU no és catalanista? O sigui només queden de partits catalanistes Esgerra i CUP. Saps Robert al.lucines...

#4.3 Passa a cobrar, per Nicaragua, 15/08/2011 - 17:50

Clar que sí Robert, l'ùnic partit catalanista els la sucursal de PSOE, aquells a qui li vareu regalar dos cops la Generalitat, i així ens va

#4.4 jajajaaa, barcelona, 16/08/2011 - 10:12

Emric jo entenc que descobrir la veritat et possi nervios pero repasa la historia de la burguesia catalana des d 1720, i els seus braços politic i economic i ho comprovaras....

#3 Marcel, Sant Cugat, 15/08/2011 - 13:11

Si Duran no vigila i enforteix la seva llista, al final, no el votaran ni els moderats que volen un govern fort per sortir de la crisi, que votaran PP amb el nas tapat; ni els catalanistes que veuen Duran massa tou i complaent amb totes les seduccions del que anomenem Madrid. On ets, Roca Junyent?

#1 Pere ., Cervera, 15/08/2011 - 12:26

FART DEL DURAN. Al igual que molts votants de CiU en anteriors eleccions, jo no penso donar el meu vot per a que aquest aprofitat vagi contra Catalunya. Si sorgeix un bloc independentista català estil Bildu, ja tenen el meu vot.

#1.1 emric, Barcelona, 15/08/2011 - 17:24

Fart dels teus comentaris. Sempre dius el mateix. Tu Pera mai has votat CiU. De pasar de CiU a un partit extremista descubreixes com tens el teu cervell.