Publicitat
Política · 15 de Gener de 2014. 09:18h.

Duran qüestiona la carta de Mas

"Una de les assignatures pendents és exercir bé la diplomàcia. I no dic res més"

Duran qüestiona la carta de Mas

Duran

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha estat preguntat sobre carta que Mas va enviar a diferents líders europeus i ha afirmat que "no en tenia coneixement, però és normal que no en tingués". "La meva opinió sobre aquesta carta i els seus efectes la coneix Mas", ha afegit.

Duran ha reivindicat que "jo sóc lleial a ell, ja sap el que jo penso i amb això ja n'hi ha prou". Tot seguit ha reconegut que "si algun dia som un Estat independent una de les assignatures pendents és exercir bé la diplomàcia. I no dic res més".

El dirigent de CiU, d'altra banda, ha explicat que "jo defenso la tercera via i també ho fa Mas perquè depèn de Madrid i sempre vehiculada a fer la consulta". "Hi ha gent que pensa que amb la declaració unilateral d'independència és acabar bé. Jo penso que no", ha afegit. Duran creu que "les plebiscitàries serien un fracàs perquè voldria dir que tot l'anterior ha fracassat".

"A Catalunya es reivindica votar i és el que demana Unió. No és hora de dir què votaré", ha sentenciat en aquest sentit. Finalment, ha apel·lat a "raons filosòfiques" el fet que portés un any i mig sense anar a Els Matins. "Feia un any i mig que no venia. Vinc per vostè i ja està. Vam començar malament en una entrevista que vaig estar una mica borde".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Santiago, Madrid, 15/01/2014 - 22:50

RESPUESTA de ESTADOS UNIDOS a la carta de Artur Mas

https://petitions.whitehouse.gov/response/our-response-people-catalonia

¿ Entendeis la frase " Government and the people of Spain will resolve this issue in accordance with their laws and Constitution." ?

¿ Queda claro ?

MAS HACE EL RIDICULO !!

#15 BEJOTA, BCN, 15/01/2014 - 15:32

La banca internacional adverteix que la tensió per l'independentisme pot frenar la recuperació econòmica d'Espanya
El pla de Mas, tot i que irrealitzable, pot soscavar la confiança dels mercats i llastrar el creixement econòmic que apunten la majoria dels indicadors.

#14 Kropotkin, Vic, 15/01/2014 - 15:13

Los catalanes pagamos el 22% de los impuestos de España, pero solo obtenemos el 12% en inversiones...bah, y que? por el bién común de España lo que sea....juas, juas...mejor hundidos

#13 Papaluna, Barcelona, 15/01/2014 - 14:59

Sr. Moderador: si us plau, canvií aquest text que li acabo d'enciar pel del #7,

donat que hi faltava un interrogant al final de tot, que fa perdre sentit a la frase. Gràcies.

#12 Papaluna, Barcelona, 15/01/2014 - 14:56

La carta l'havia de supervisar el departament de Premsa, independentment que la redactés algun cervell de la cosa "estructura-d'estat-ambaixades". A més de sortir en perfecte anglès (l'emprat fa pena) hauria de tenir un 'toc' seductor comunicatiu. Perquè cobra el nefast Piqué 'ulleres blanques'?