Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2012. 16:30h.

Duran reclama la regulació del dret de vaga

El portaveu de CiU al Congrés assegura que la reforma laboral "està ben orientada"

Duran reclama la regulació del dret de vaga

Espadaler i Duran, en una foto d'arxi

El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assenyalat que "el dret de vaga és un dret constitucional, però el dret de vaga i el de manifestació no poden anar en contra de l'interès general".

En aquest sentit, Duran ha reclamat al govern estatal perquè "d'una vegada reguli el dret de vaga". "Des d'Unió lamentem que en aquests moments hi hagi anunciada una vaga que va en contra de l'interès de la ciutat de Barcelona i de Catalunya, perquè ha costat molt aconseguir que Barcelona sigui seu del World Mobile Congress", ha dit en relació a l'anunciada vaga dels treballadors de TMB.

Pel que fa a la reforma laboral, el portaveu de CiU al Congrés ha remarcat que "està ben orientada. Ens acosta a Europa on la mitjana d’atur és la meitat de la nostra. Advertim que no crearà ocupació a curt termini, però creiem que permetrà traslladar confiança al món emprenedor per a la contractació en el futur de nous treballadors i perquè a mig i llarg termini sigui un instrument útil de cara a la recuperació econòmica”.

"Hem analitzat també la proposta de reforma del sistema financer del govern de l’Estat. Hem expressat una reserva perquè no estem d’acord en com ara per ara el govern de l’Estat regula la tutela. Parlo, per tant, de l’àmbit competencial, de les fundacions de les caixes. CiU intentarà corregir aquest aspecte de la reforma. Si no, serà difícil, per no dir impossible, que nosaltres l’acceptem”, ha afegit Duran sobre la reforma del sistema financer.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#3 Josep Portero, Terrassa, 11/02/2012 - 21:20

REGULAR ES PROHIBIR?

#3.1 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 12/02/2012 - 08:31

Porterico si eres sectario NO me leas. Todo empezo cuando murió Frnaco y no se han hecho desde entonces reformas estructurales de hondo calado. Si unimos a todos estos ingredientes, el exceso de déficit público provocado por TODAS las fuerzas políticas que han pillado cacho, más el nulo aprecio o

#3.2 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 12/02/2012 - 08:32

importancia por ofertar educación y formación de calidad, para tirar acorde a mercado con proyectos empresariales viables. Lo aderezamos con el endeudamiento de empresas y familias más una supervisión del Banco de España (ateniéndonos a los hechos, más que superficial) tenemos el cóctel para que NO

#3.3 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 12/02/2012 - 08:34

haga falta regular el derecho de huelga, dado que el miedo de momento hace que la población esté immóvil. Los posibles escenarios venideros, la verdad que es difícil hacer pronósticos, pero apuesto por soluciones Madmaxianas, en que la lucha es la supervivencia.

#2 Almogàver , La Sagrera , 11/02/2012 - 17:52

Duran té una gran admiració per la democràcia mussoliniana i pel nacionalisme social, o sigui, pel nacional socialisme hitlerià.

#1 Eduardo González Palomar , Manlleu (Barcelona), 11/02/2012 - 17:29

¡El pueblo llano está palmado y paradójicamente evita solicitar una regulación a la baja de las retribuciones de los políticos en Catalunya!

#1.1 Enrique Fernández Palomino, Torelló (Barcelona), 11/02/2012 - 19:26

¿solo de los catalanes? que se te ve el "latón" Eduardo!!

#1.2 Eulogio Rodriguez Palomeras, Gurb, 12/02/2012 - 20:24

Sempre igual, la culpa dels polítics de Catalunya, Eduard no creus que cansa una miqueta ja? o sigui que Ejpanya és un mirall de perfecció exemple de tot el món mundial i part de l´estranger, a Castella la Manxa,Estremadura, Anfdalussia,Valènsia els millors exemples de pulcritut