Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2015. 09:53h.

Duran recorda a TV3 que "les lleis s'han de complir"

"Accepto que vostès protestin, però podem tenir un criteri diferent al seu"

Duran recorda a TV3 que "les lleis s'han de complir"

Duran, en un moment de l'entrevista

El candidat d'Unió a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha fet referència als blocs electorals durant l'entrevista al programa 'Els Matins', de TV3, i ha manifestat que “les lleis s’han de complir”.

Duran ha fet aquestes manifestacions després que la presentadora Núria Solé li hagi preguntat sobre la durarda de l’entrevista en compliment dels criteris de la Junta Central Electoral que obliga als mitjans públics a aplicar la política dels blocs durant tota la campanya arran d'una denúncia del PP.

El líder d’Unió ha exposat que “m’hagués agradat que hagués durat més, però hi ha unes lleis i s'han de complir, i en tot cas s'hauria de canviar la llei" i ha afegit que ”m’agradarà més o menys, però les lleis són les que són i s'han de complir".

Finalment, Duran ha dit que “accepto que vostès protestin perquè no els hi agradaria complir-la, però podem tenir un criteri diferent al seu i aquí cadascú respecte el de l’altre". "Aquí, pau i glòria”, ha conclòs. 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#1 Miquel, BCN, 10/12/2015 - 11:13

Les lleis de Franco també s'havien de complir? Eren lleis, encara que no fossin democràtiques. Ai, senyor Durán, que se li noten els orígens: aragonès, que es devia dir "José Antonio"...

#1.1 Jo, Girona, 10/12/2015 - 12:05

S'ha de ser molt incult per comparar una Llei dictada per un règim franquista en el marc d'una dictadura amb una Llei Orgànica sorgida d'un Congrés...
Aquest és el nivell...així anem
Jo ho diu el meu pare, el procés crea borregos..

#1.2 Joan, Barcelona, 10/12/2015 - 15:39

Aquest Miquel no hi toca gaire, mare meva quina comparació que ha fet. No i toca pilota.