Publicitat
Política · 20 de Gener de 2012. 17:24h.

Duran refreda l'ascens de Marta Llorens a la secretaria d'Unió

El president del comitè de govern del partit diu que "no hi ha res decidit"

Duran refreda l'ascens de Marta Llorens a la secretaria d'Unió

Llorens i Duran, en una foto d'arxiu

El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat que "no hi ha res decidit" sobre el nomenament de Marta Llorens com a secretària general del partit democristià.

El líder de CiU a Madrid ha indicat, en la seva carta setmanal, que "Unió ha estat notícia pel proper congrés. S’ha dit que se celebraria a mitjan juny i que la Marta Llorens seria secretaria general. He de dir-vos que no hi ha res decidit sobre la data i que de la secretaria general, no només no n’hem parlat, sinó que encara no és hora de fer-ho".

"La Marta Llorens ja ha dit que ella no aspirava a aquest càrrec i que no li agradava que sortís la notícia com ha sortit", ha remarcat. "Quines persones integraran la pròxima direcció del partit? Ja ho decidiran els compromissaris quan se celebri el proper congrés nacional. Qui serà el pròxim president del comitè de govern i el secretari general d’aquest òrgan? Ja ho decidirà el mateix comitè de govern elegit després del congrés, com correspon a un òrgan col·legiat, com és el màxim òrgan executiu del nostre partit", ha afegit.

Llorens ja va ser secretària general d'Unió entre els anys 2002 i 2004 i fou substituïda per l'actual conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí. A les darreres eleccions generals, Duran la va recuperar com a directora de la seva campanya. En aquests comicis, CiU va aconseguir guanyar per primera vegada el PSC.

La diputada al Parlament és també membre de l'executiva nacional de la federació nacionalista i des del 1999 membre del comitè de govern del seu partit, on ha desenvolupat tasques de secretària de Política Municipal, secretària d'organització i secretària general adjunta.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Pirru, Vilanova, 23/01/2012 - 18:24

Aquesta senyora ja va ser secretària general i ja va demostrar el que dona de sí. Les bases no la poden veure i a Vilanova la coneixem encara més bé.

#10 Roger, Maresme, 22/01/2012 - 12:11

A Unió tot el peix està venut, tot està ja escrit: El Duran repetirà com a líder, després de 30 anys per que ?li ho demanaran els militants?; el Vila Abadal farà el ridícul i el Castellà pactarà amb el Duran una successió a terminis a canvi de no donar suport al Vila. Els del Matí ja són a CDC

#9 Laura, Tarragona, 21/01/2012 - 20:48

Jo crec que sempre són els mateixos...com si no hi hagués ningú més ...30 anys dirigint Unió ja n'hi ha prou, no creieu?

#7 Arnau MIR de TOST, CiUtatjoliu (Àger), 21/01/2012 - 13:20

Ull viu...en PELEGRÍ es del sector mes mafiós i UNIONISTA i afí de tota la vida al seu amic JA. DURAN LLEIDA i no deixarà el càrrec a la secretària general de UDC., a no ser que li fotin una bona empenta des dins mateix.

#6 Lluís, Castellterçol, 21/01/2012 - 02:03

Ho ha filtrat algú que la volia cremar... De fet, que en Duran hagi de sortir al pas, es que Llorenç està ja cremanda.

El congres d'unió hauria de ser l'octubre si les generals eren el març....però les grals s'han avançat 4 mesos i comencen les presses. Tothom sap que és la darrera vegada de Duran