Publicitat
Política · 8 de Juny de 2009. 14:00h.

Duran refreda les expectatives de Mas

El líder d'Unió adverteix que "no hi ha res guanyat encara"

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha refredat les expectatives d'Artur Mas sobre una eventual victòria de CiU a les properes eleccions al Parlament després de la pujada a les europees d'aquest diumenge. Després de la reunió de la comissió executiva de la federació, Duran -que ha comparegut amb Xavier Trias- ha destacat que "no hi ha res guanyat encara, ens queden molt mesos per endavant i hem de mobilitzar molt la nostra militànciaa per poder guanyar a les urnes a les properes eleccions".

El dirigent d'Unió ha recordat, en efecte, que "no només hem de guanyar, sinó també governar" i que "no tenim cap dubte que si fos possible repetirien el tripartit". "Ens queda molt feina per fer" ha insistit perquè "el canvi de cicle s'ha de consolidar" i "no podem traslladar la sensació que està tot fet".

Artur Mas que, a la nit electoral, ja va afirmar  “amb tota la prudència de sempre”, que “el resultat d’aquestes europees demostra que s’han sembrat les primeres llavors pel canvi a Catalunya: CiU va a l’alça, els socialistes a la baixa, i Esquerra i ICV també”. “A tothom que vol el canvi, els hi dic que cal molta constància, molta perseverança i molta humilitat, perquè les coses a Catalunya no estan per presumir. Amb bones maneres i actitud positiva, les llavors d’avui l’any que ve donaran molt bons fruits”, va augurar.

Duran i Trias repassen els resultats amb els periodistes
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Albert, Barcelona, 08/06/2009 - 14:24

Declaracions prou assenyades per un cop que contrasten amb la dels partits del govern....aixi ens van lea coses!

#1 Gelabert de Cruïlles, Calonge, 08/06/2009 - 14:23

En Duran no ha dit res que no hagi dit en Mas...i tota CiU. Titular tendencios...en la línia de E-noticies.