Política · 16 de Desembre de 2011. 10:56h.

Duran reivindica "el principi d'innocència" d'Urdangarin

El secretari general de CiU recorda que el duc de Palma és "ciutadà d’un estat de dret"

Duran reivindica "el principi d'innocència" d'Urdangarin

Duran

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, explica que "amb el que plou al voltant del gendre del Rei, Iñaki Urdangarín, duc de Palma, crec que he de fer-hi una referència".

"Conec Urdangarín des de fa temps, des de la seva època de jugador d’handbol al Barça. L’he tractat després com a membre de la família reial. M’ha tractat sempre amb afecte i estimació, que he procurat correspondre. Conec els seus pares, ferms militants del PNB, que sempre que m’han saludat ho han fet també amb molta estima i afecte", afegeix.

"Però crec que la resposta de la Casa Reial davant dels fets que anem coneixent pels mitjans de comunicació és lògica i necessària. Això no vol dir de cap manera que vulneri el principi d’innocència que demano que es respecti per al duc de Palma, no pas per ser duc o conegut, sinó simplement per ser ciutadà d’un estat de dret", conclou.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 jajajajajaa, barcelona, 18/12/2011 - 23:25

aquest senyor a caba de treure un milio de vots a Catalunya jajajajajajajajaaa

#11 Eladi, barcelona, 17/12/2011 - 22:25

Sempre feu jocs de paraules els de Ciu. A veure, Duran troba bé que el rei l'hagi apartat però ell considera -perquè el coneix- que té dret a la pressumpció d'innocencia. Les dues coses es contradiuen però la dreta sempre protegeix la dreta. Vegeu sinó el grup de Rosa Diez al Congreso

#9 Tet, Estavar, 16/12/2011 - 22:37

Si, no fos que el deixessin sense ministeri

#8 Yo, Na Peu, 16/12/2011 - 19:39

Por cierto cómo vamos de contrataciones con el Instituto Noos en la Generalitat de Catalunya? Y con el resto de empresas de la pareja real? Ya han salido los contratos o tendremos que enviar los GEOS? Que los mismos gestores que contrataron en el 2005 y 2006 esten en los mismos puestos no ayuda.

#7 Pep, Vic, 16/12/2011 - 17:25

sempre escombrant cap a casa a veure si li farà falta algun favor del reis d'espanya.