Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2012. 18:18h.

Duran 'renya' el portaveu del Govern

Demana disculpes a Montoro perquè les paraules d'Homs "no són de rebut"

Duran 'renya' el portaveu del Govern

Duran, en una imatge d'arxiu

El diputat de CiU al Congrés dels Diputats i líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, ha demanat perdó al ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, per les paraules del portaveu del Govern, Francesc Homs, que l'ha qualificat de "macarra".

"No fem altra cosa que fer-nos mal entre nosaltres i projectar una imatge que cada cop és pitjor davant de l'opinió pública", ha lamentat Duran després de dir que les declaracions d'Homs han estat "un error" i "no són de rebut". Paraules com "macarra", segons el portaveu de CiU al Congrés, "no es poden utilitzar".

Homs, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit aquest dijous que Montoro, és "un macarra", després que aquest digués que hi havia perill de no poder pagar les nòmines dels funcionaris si no es feien retallades.

"Aquest és un tipus de plantejament de macarra. 'Si vostès no es porten bé no els donarem els diners per pagar les nòmines'. Això és de macarra. Això ho fa un macarra, amb un to certament xulesc, amb un abús d'autoritat", ha indicat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#30 badapetita, Badalona, 22/07/2012 - 12:56

Abans de buscar macarres fora, mireu-vos els que teniu a dintre la vostra própia formació política.

#29 Jordi, Lleida, 20/07/2012 - 14:50

Aquest vividor de la política, si s'hagués quedat a Alcampell, ara militaria a l'ala més dura del PP. Acompanyant a l'ínclita Sra. Serrat defensant l'aragonés oriental.

#28 mikelsole, Barcelona, 20/07/2012 - 13:13

I això que en Duran renyi l'Homs... també que s'ho faci mirar. Quanta cagarada últimament en aquest sector polític.

#27 Francisco Javier, Barcelona, 20/07/2012 - 13:12

Home, entre senyors de la mateixa ideologia cal comportar-se. Si haguessin estat un immigrant, un jornaler o un aturat els insultats per Durán, li haurien donat molta "fanta".

#26 mikelsole, Barcelona, 20/07/2012 - 13:11

L'Homs potser que s'ho faci mirar, perquè com el Rull no paren de pifiar-la dia sí i dia també. Gràcies Sr. Montoro pel seu treball, el seu capteniment envers Catalunya i l'encoratjo a perseverar en la seva bona línia de treball. Tots a una i mans a la feina, també al juliol i a l'agost.