Publicitat

Afirma que CiU depèn "dels propis desencerts" i alerta que no és l'hora de que parlin "els outsiders"

Duran renya Tremosa

Tremosa, amb Duran, en una imatge d'arxiu

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, fa una crida a "treballar des d’ara fins al 28 de novembre com mai ho hem fet abans, sabent que després, si el poble ens dóna el govern, encara haurem de fer més. Fins al dia de les eleccions encara en falten molts. Una eternitat. No som tant dependents dels encerts dels altres com dels nostres propis desencerts. És l’hora de la disciplina en les declaracions públiques".

"El nostre candidat és l’Artur Mas. És ell, sobretot, qui ha de parlar. Els altres també ho hem de fer, però en plena sintonia amb el candidat. No és l’hora dels “outsiders”. És l’hora de la veritat, i des de fora ja ens faran tant de mal com podran. Hem de ser prou intel·ligents com per no fer-nos-en des de dins. A treballar, doncs, a convèncer i a governar. Catalunya ho necessita i no oblidem mai que a vegades les eleccions no les guanya l’adversari, sinó que les perd un mateix", conclou.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Miquel, BCN, 10/09/2010 - 19:34

Què hi fa encara en Tremosa a Col·laboracionisme i Unionisme, un partit que, com el PP o el psc/PSOE, és contrari a la independència de Catalunya ?

#8 joan antoni, Barcelona, 10/09/2010 - 18:20

Si veus no parlis, no si beus no condueixis, com deia Steavi Wonder,
del contrari pots dir veritables vejanades.

#7 Carme, Mollerussa, 10/09/2010 - 15:05

Tremosa "només" vol arribar a ser conseller d'Economia i Finances, ja que com a diputat europeu no surt gaire a la tele, però no ha tingut vista a l'hora de fer-se aquesta "autopromoció" a costa d'en Montilla.

#6 RASCA, CASTELLDEFELS-ESPAÑA, 10/09/2010 - 14:36

EL TREMOSA ES SIMPLEMENTE EL MAMPORRERO DEL ARTURO MAS !!!!

#5 Martí, Torelló, 10/09/2010 - 13:19

El comentari de Tremosa va ser d'un nivell intel·lectual "elevadíssim".
JOAN MIQUEL. Què passa, que CDC i UDC han de rectificar per Tremosa? Que no és prou grandet per fer-ho ell mateix?