Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2014. 09:42h.

Duran renya Tremosa

"Certes informacions que ha anat fent córrer sobre Salvador Sedó no són correctes"

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, ha criticat que l'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, fes públiques les seves desavinences amb l'eurodiputat d'Unió, Salvador Sedó. "No s'havia de dir mai, tenim un problema perquè s'ha dit públicament", ha retret a Tremosa.

"Aquestes coses quan afecten terceres persones, la persona s'ha de situar per sobre. I no ha situat per sobre la persona Sedó, que és un eurodiputat que li agradarà o no li agradarà, però és sobretot persona. I com a tal persona certes informacions que ha anat fent córrer no són correctes", ha indicat. "Sedó representa Unió i està en un grup diferent, i allà estem en famílies polítiques diferents", ha afegit.

Duran ha lamentat que "el senyor Tremosa ha fet cartes al president de la Comissió que es posicioni sobre el tema català. Sedó no ho ha fet, i ho prefereixo, perquè preferiria que no hi hagués constància escrita, i per tant no hi hagués doctrina de la UE sobre que li succeirà a Catalunya en cas de ser un Estat independent".

D'altra banda, ha assegurat que si ara s'abordés el debat sobre el sentit del vot en la doble pregunta de la consulta es trencaria el partit. "També es trencaria Unió... també es trencaria Unió. A Unió també hi ha gent que a la tercera (via) voldria dir que sí, que els hauria agradat que dins de la tercera els haguessin preguntat: 'Aleshores vostè està d'acord amb l'estat confederal, federal o quin altre?' Per tant, trencaria... No podem trencar tantes coses si ho podem evitar".

Finalment, el secretari general de CiU ha reconegut que li agradaria ser candidat perquè "la política internacional m'apassiona", però ha deixat clar que no contempla aquest escenari en aquests moments.

Sedó, Duran, Tremosa i Mas, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Sedó, El Prat de Llobregat, 11/02/2014 - 14:40

Algú ha investigat què ha passat i què s'ha estat fent aquests darrers anys a la Colònia Sedó? Es normal?

#15 montse, Barcelona, 11/02/2014 - 14:27

..ara bé, l'altre és 3/4 del mateix Tots dos són uns paràsits que viuen com a reiets a costa dels nostres elevadíssims impostos. Una mena de casta mafiosa que està per sobre del be i del mal I així ens va I el poble, manipulat i cegat, és incapaç d'obrir els ulls a aquesta misèria moral a Catalunya

#13 Pablo, Madrid, 11/02/2014 - 13:25

De haber elecciones, es claro que CIU se rompe y que habría trasvase de votos de UNIO a CDC y de CDC a UNIO. En que porcentajes dichos trasvases serían no lo sé.

#13.1 Jordi, Teià, 12/02/2014 - 03:05

Hombre, trasvase "de Unió a CDC" es posible. Y de Unió al PP también. Y de ERC a CDC. Per de CDC a Unió... es difícil, la verdat.Tanto o más como de Unió a la CUP o viceversa.

#11 duran qui t'ha vist i qui et veu, cat, 11/02/2014 - 12:51

Avui en dia dins del catalanisme, tothom es pixa a sobre d'en Duran.

I que duri.

#10 joan, manresa, 11/02/2014 - 12:38

El Casal obre la seva paradeta desde Morolandina.--U sentirem molt per el Sr.Tremosa i CDC,pro de moment els 7 de la tertulieta i si continua amb llista el Sr.Sedó,ens pasarem tots i las familias al complert cap a ERC.Per cert,tots els canditats a las llistas haurían de posar llenguas parlades.