Publicitat
Política · 25 de Juny de 2010. 20:44h.

Duran rep elogis del catolicisme més conservador

E-Cristians defensa el "valor" del líder de Unió por sus crítiques enfront l'homosexualitat

Duran rep elogis del catolicisme més conservador

Josep Antoni Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu

L'organització E-Cristians ha donat suport al president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, que en un escrit al seu bloc es va mostrar en contra "de represaliar l'assistència mèdica a les persones que intenten modificar la seva homosexualitat o controlar-la", i ha defensat el seu "valor per parlar clar". Per l'organització cristiana, els psiquiatres "tenen tot el dret del món a atendre aquelles persones homosexuals que volen pal·liar o revertir la seva situació".

En  un comunicat, aquest col·lectiu expressa el seu suport a Duran i Lleida, "l'únic polític que ha tingut valor per parlar clar sobre aquesta qüestió". En aquest sentit, insten a entrar al seu bloc per felicitar-lo. D'altra banda, acusen el Govern i l'Ajuntament de Barcelona de "fomentar l'homosexualitat amb suport econòmic i polític".

Per E-Cristians, el Govern i l'Ajuntament de Barcelona han convertit una qüestió individual com l'homosexualitat "en una opció política" que "discrimina la gran majoria de persones per raons de condició sexual". En aquest context, afirma, només Duran i Lleida "ha tingut l'honestedat i el valor moral de parlar clar denunciant tanta arbitrarietat, injustícia i discriminació".

Aixímateix, qualifica d'"irracional" postular que només es pot passar de l'heterosexualitat a l'homosexualitat, "mentre que el pas invers no és possible". I defineix com "un absurd biològic" defensar que "la condició estable de l'espècie humana és l'homosexual, mentre que l'heterosexual no ho és. Si aquesta fos una raó evolutiva els humans ja fa milers d'anys que hauríem desaparegut".

E-cristians també té una crítica per la consellera de Salut, Marina Geli, que "vol represaliar a metges que actuen correctament i els vol imposar l'homosexualisme polític". A més, denuncia que ha estat "còmplice" de "pràctiques continuades d'avortaments il·legals massius".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 fatxenda, BCN, 27/06/2010 - 22:16

Ens queixem de que el tripartit fa polítiques de dreta i ara la gent votarà aquests poca vergonyes; deprés que els han fet la feina bruta a i.e. ciu i PP; mira que sou beneits.

#7 Josep, Barcelona, 27/06/2010 - 11:30

Cony de catòlics! sempre dient el que és correcte i el que no! Aneu a cagar! deixeu viure la gent en pau! Duran si vols donar lliçons comença pels capellans que toquen nens. Catòlics falsos de merda. feu més nosa que serveu

#6 josepxicot, barcelona, 26/06/2010 - 20:23

L´homosexualitat no està registrada,com
ahír com enfermetat,però,es una opció
personal,bè res ha dir si no fos que es
quelcom contrària a les lleis naturals inspi
rades per DEU,aquest ês el problema,tot
gira envers això.

#5 Andreu, rupit, 26/06/2010 - 12:48

Ja sabem el que és en Duran: Espanyol, de dretes i catòlic.
Per què ens estranyem de comentaris com aquest ?

#4 Rosanna, S.F.G., 26/06/2010 - 11:26

La homosexualitat no es una malaltia i no s'ha de tractar com a tal. Si algú pateix algun trastorn psicològic pel fet de ser heterosexual, homosexual o bisexual, se l'ha d'atendre però no tractar-ho com si fos una malaltia que s'hagi de curar.