Publicitat
Política · 29 de Maig de 2015. 12:54h.

Duran replica Caram: “zapatero a tus zapatos”

El líder d’Unió afirma que “no comptava amb la pressió” de la monja ‘convergent’

Duran replica Caram: “zapatero a tus zapatos”

Caram, amb Mas i Trias

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, replica Sor Lucía Caram, que ahir li va retreure que durava “massa en els càrrecs i és bo saber retirar-se a temps perquè hi hagi unió i democràcia real”. “Amb el que no comptava és amb la pressió de Sor Caram, que demana que me’n vagi. Un consell que no és a l'Evangeli, però que acostuma a ser molt pràctic: “zapatero, a tus zapatos!”, escriu Duran.

D’altra banda, el líder d’Unió considera que “que Trias sigui alcalde depèn d'ERC. Tinc ganes de veure com acaba, de comprovar què fa ERC a la ciutat de Barcelona i a altres municipis. Veurem allò que deia el candidat Bosch de fer prevaler la independència a l'hora de decidir qui és alcalde”.

“De moment, hi ha un fet rellevant: en Xavier Trias va haver de suportar la pressió de l'ANC per signar l'adhesió a la seva proposta de municipis per la independència. Finalment ho va fer a títol personal i afegint-hi alguna puntualització. Qui no ho va fer va ser Ada Colau. Ah!, però ara l'ANC no només no la pressiona, sinó que considera injust dir que la seva candidatura no és independentista”, critica.

Finalment, respecte al manifest que han signat un miler de persones que demana una pregunta concreta sobre la independència de cara a la consulta interna d’Unió, Duran afirma que “en absolut” li ha molestat el manifest. “Sí que m’ha desencisat l'actitud d'alguns dirigents, que és molt diferent”. “Fer una proposta via filtracions mediàtiques en lloc de fer-ho als òrgans del partit i fer-ho amb manifestos em decep. Però aquí s'acaba tot. No hi ha més que això”, conclou.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 pimente, sinera, 31/05/2015 - 17:09

hont esta la llibertat d'espresio del sr duran es que igual qu'ell critica el que li sembla amb els seus tuits setmanals no se li pot replicar no se li pot dir res que no li agradi se li podrien dir moltes coses nomes digemli que fa mes de 30 anys que viu de la politica falte gent a carites

#12 Natalia Pinet Ortola, Blanes, 30/05/2015 - 11:17

de lavarse físicamente. En caso contrario abandonar la religión y venderse a la economía de mercado o entrar directamente y de lleno, en política.

#11 Natalia Pinet Ortola, Blanes, 30/05/2015 - 11:16

Lo malo que el consejo que no se encuentra en el Evangelio, estuviera en él redactado así: aquellos que quieren ayudar al prójimo con abnegación total y se metan en política, dado que la sociedad es laica, deberían desarrollar trabajos físicos, consistentes en la limpieza de espacios físicos además

#10 Seu del Vatica, Vatica, 29/05/2015 - 18:46

Duran, pensa que et demòcrata cristià i ella es monja!! Si parlàs malament d'ella aniràs a l'infern!!!!

#8 jordi, ,, 29/05/2015 - 16:08

Perdónela porque no sabe lo que hace.
Esta pobre mujer tiene el síndrome de la dona nacionalista (como Rahola, Forcadell, Ferrusola,... ), cuyo síntomas más comunes son la verborrea hispano-fóbica y el histerismo hasta las lágrimas al contemplar al "amado líder".