Publicitat
Política · 13 de Març de 2011. 18:57h.

Duran replica que "al Govern de CiU hi ha polítics de primera línia”

"Els que enganyaven eren els socialistes"

El secretari general d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat que “en els darrers set anys en el Govern de la Generalitat s’ha estirat molt més el braç que la màniga. Avui les finances són molt, i molt precàries. Però, ens en sortirem. Hi ha dirigents socialistes que diuen que al Govern hi ha més comptables que polítics", en al·lusió a les declaracions de Jordi Hereu.

"Al Govern hi ha polítics de primera línia començant pel seu president, però òbviament hi ha altres persones enteses en economia perquè, entre d’altres coses, són com mai necessàries per desfer allò que el tripartit ha deixat arruïnat en set anys", ha indicat.

"Els socialistes intentaran un cop més enganyar la ciutadania com ja ho han fet les darreres setmanes quan deien que no s’havia de creure CiU, que eren exageracions, que no era veritat que la situació financera estigui tan malament i que això ho fa CiU per justificar les retallades socials. No és veritat”, ha assegurat.

I ha recordat que quan CiU ha assumit el Govern de la Generalitat el dèficit oficial era del 2’4% quan en realitat és del 3’86%, com ha reconegut la vicepresidenta del Govern central i les agències de qualificació internacional. Duran ha reblat: “no és veritat el que deien els socialistes, els que estaven enganyant eren els socialistes. Ens ho han deixat molt malament, pitjor del que ens pensàvem”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 jajajaaa, barcelona, 14/03/2011 - 07:20

si de primera linea en el mon de la mentida i la incompetencia..senyors retalladors