Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2014. 11:21h.

Duran retreu a Junqueras tractar CiU “com uns empestats”

El líder d’Unió afirma que el president d’ERC “va ignorar” Mas en la seva conferència

Duran retreu a Junqueras tractar CiU “com uns empestats”

Duran i Junqueras

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, lamenta que “la presència d'Artur Mas en la conferència d'Oriol Junqueras va ser un gest de generositat”.

“El líder d’ERC no només no va correspondre, sinó que va ignorar la seva presència i, envoltat per les patums responsables dels nefastos tripartits, va fer una esmena a la totalitat a la proposta de país del President i va posar de relleu alhora i sense contemplacions l'interès d'allunyar-se de CiU com si fóssim uns empestats. Tot plegat ens deixa prou clar que ERC vol un altre país, però, sobretot, un altre govern”, constata.

“En la proposta d'avançament electoral de Junqueras hi ha més pressa que reflexió. Ara caldrà veure si la llista unitària és possible o no. Lògicament el President ha d'obrir converses amb els partits als quals anava dirigida la proposta, més enllà del que hagin avançant públicament”, afirma.

“Hi ha tres factors que cal comentar. En primer lloc, qui és que cap en la proposta; en segon terme, si és possible acordar el com, possibilitat que no veig gens fàcil com ja preveia la setmana passada abans del contundent no de Junqueras a la proposta del president”.

“I finalment el quan, si abans de les municipals i interferint en el procés local o, per contra, es deixa per a després. Les properes setmanes, abans de festes, vaja, han de donar les respostes, però em temo que acabi com les europees”, conclou.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 BEJOTA, BCN, 05/12/2014 - 14:25

Degut al nacionalisme.
L'empresari Bou veu "temor" en les grans empreses.
'Empresaris de Catalunya' lamenta que Mas hagi "abandonat" els "principis de legalitat i de neutralitat".
GAME OVER !

#3 ambaixadorCAT, UK, 05/12/2014 - 12:39

Duran, ja sabem que ERC no t'agrada, però podries dissimular una mica millor, no et sembla?
Jo també crec que la proposta de Mas és millor, però ERC té arguments sòlids que s'han de considerar. És qüestió d'assentar-se i arribar a la opció que maximitzi la probabilitat d'èxit de la DUI.

#2 moianes, Moià, 05/12/2014 - 12:20

Quan el Mas va fer la seva conferencia tampoc va esmentar al Junqueras i a ningú d'ERC li va passar pel cap tractar a CiU d'empestats. És molt gran l'odi que respira el Duran cap a ERC en particular i el procés en general. Com poden l'Espadaler, Ortega, Gispert anar amb aquest element?

#1 Jordi, Barcelona, 05/12/2014 - 11:46

Llegint aquest article el que queda MOLT CLAR
Que no us assabenteu de qui
heu TRIAT de COMPANY DE VIATGE

I vol dir que us podeu anar preparant
per que lo MES BONIC es APUNT D'ARRIBAR

curtets curtets curtets
i aixo que al cap devant va en MOISES