Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2011. 16:43h.

Duran sobre Chacón: "té pebrots!"

"El PSC i el PSOE estan en un procés de desintegració i descomposició", afirma

Duran sobre Chacón: "té pebrots!"

Duran, en una imatge d'arxiu

El candidat de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, considera que "té pebrots" que la candidata del PSC i ministra de Defensa, Carme Chacón, digui que "CiU es vol carregar l’estat del benestar". També, ha insistit en demanar el vot per la federació nacionalista per a poder evitar "una majoria absoluta" i ha comentat que "el PSC i el PSOE estan en un procés de desintegració i descomposició".

En la seva carta setmanal dirigida als militants d'Unió, Duran explica que "el 20-N Catalunya ha d’expressar una decidida voluntat de ser respectada, i això passa només per una força política autòctona, lliure, catalanista" i "amb grup i veu pròpia, qui representi una majoria de catalans".

Segons Duran, "se’ns acusa de desmantellar l’estat del benestar, i ho fan principalment els partits que després de governar set anys han deixat amenaçat de mort l’estat del benestar. Però, a més, és curiós que des del PSC es facin aquests tipus d’acusacions, quan si comparéssim la disminució dels pressupostos de Catalunya amb sanitat i educació amb els de l’Estat. Així, mentre a Catalunya el pressupost d’educació baixa un 7,6%, a Madrid el govern socialista el rebaixa en un 7,8%".

"I mentre el de sanitat, a Catalunya es disminueix en un 6,9%, a Madrid el govern de l’Estat el disminueix en un 8%. Això sí, el Ministeri de Defensa, que és el que més podria retallar, perquè no afecta gens l’estat del benestar, només a baixa un 7%. I, que sigui la ministra de Defensa, la principal portaveu que CiU es vol carregar l’estat del benestar, té pebrots!", afegeix.

El candidat de CiU considera que "el més important per nosaltres és no només que no sigui Catalunya qui ho doni sinó que a Catalunya CIU tingui un gran pes polític, social i representatiu. La Loapa es va aprovar amb una gran majoria parlamentària a favor a les Corts Generals, però nosaltres vam resistir. I, sobretot, el que cal és que el 20-N Catalunya doni senyals clares d’una real, constructiva i positiva voluntat de resistir".

"El PP governarà, però s’ha d’evitar que Catalunya li doni la majoria absoluta. El que cal és garantir que Catalunya tingui una força política forta que prioritzi els nostres interessos. Això no passa avui pel PSC. Avui menys que mai. El PSC i el PSOE estan en un procés de desintegració i descomposició que s’aguditzarà després de la derrota electoral que rebran, que serà bo que superin com més aviat millor, però ara per ara no són els qui poden fer el contrapès a ningú", afirma.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Albert, Barcelona, 29/10/2011 - 14:43

Estic convençut que això de la descomposició Mossen Duran ho diu per propia experiencia, perque darrerament les seves declaracions s'acosten força a aquest concepte.

#4 SANDRUSKA , BCN, 28/10/2011 - 22:50

EL SR DURAN QUE DEIXI DE DIR TONTERIES...PERQUE SOLS DONA SUPORTA ASOCIACIONS QUE L'HI GARANTITZEN EL VOT COM ...L'OBRA DE DEU A LA RAMBLA DEL RAVAL. TOT PERQUE LA SEVA FUNDADORA LI DONA SOPORT....? QUINS COLLONS QUE TE SR DURAN
SI CAT ESTABA MALAMENT AMB EL PSC AMB VOSTES ESTA A LA RUINA

#4.1 kimet, bcn, 29/10/2011 - 11:52

Asociacions que donen suport? aixó es tipic del PSOE a catalunya i guaita com per la financiació s'han juntat PSOE I PP... quina casualitat!!

#3 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 28/10/2011 - 20:33

Que si te pebrots? Mes que tu, segur!

#2 Kropotkin, Vic, 28/10/2011 - 19:02

Hay que ver como disfrutan y se rien estos individuos en medio del desastre en que se ha convertido España gracias a ellos y a sus amigos...
Que nausea... Que asco...

#1 Almogàver , La Sagrera , 28/10/2011 - 17:51

En Duran sembla que viu obsesionat pel que hi ha de cintura cap avall. Ara sobre si la Chacon té o no té pebrots. Duran deixa a la noia que ja es massa gran per a tu i aturat amb els sermons dominicals que ni així et faran bisbe, encara que hi ha escandols d'església que et van.