Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2013. 18:25h.

Duran sobre ERC: "Tal vegada els hem malacostumat"

El líder d'Unió assenyala que "no està escrit enlloc que el consens sigui acceptar el que Esquerra vol"

Duran sobre ERC: "Tal vegada els hem malacostumat"

Duran, en una foto d'arxiu

El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assenyalat, en referència a Esquerra, que "tal vegada els hem malacostumat". Duran ha fet aquesta reflexió a la seva carta setmanal adreçada als militants del seu partit.

El portaveu de CiU al Congrés ha indicat que "Unió no s'ha pronunciat sobre la pregunta ni ha dit ni piu sobre la d'ERC. Vol que sigui inclusiva –hi coincidim amb el president Mas- i per ser-ho ha de ser consensuada. Ara bé, no està escrit enlloc que el consens sigui acceptar el que ERC vol. Tal vegada els hem malacostumat", ha afegit.

Prèviament, Duran havia remarcat que "si ERC ha volgut fer pública la seva pregunta -com ha fet també l’ANC, i en la mateixa direcció- té tot el dret de fer-ho. És el mateix dret que tenim els altres d'intentar que el debat al voltant de la pregunta no es faci amb discussions públiques".

"El consens sobre la consulta serà més fàcil si el lidera amb discreció el president de la Generalitat que si comencem a discutir públicament entre nosaltres", ha insistit.

El dirigent democristià ha valorat l'aprovació de la llei sobre la reforma educativa. I ha indicat que "recusar el ministre Wert per la seva llei d'educació és un deure moral. Però, políticament, també és un deure moral recusar el president Rajoy, que és qui ha permès que s'aprovi l'atac més ferotge contra la identitat lingüística i cultural de Catalunya des de la recuperació de la democràcia i de l’autonomia", ha justificat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Made, Ametlla de Mar, 02/12/2013 - 11:15

Tu si que estas malacostumat.

#24 CanRauxa, Seva, 01/12/2013 - 11:05

Duran, no et preocupis. En una Catalunya independent, pots ser l'ambaixador a Espanya, amb residència oficial a la suite del Palace, que és el que més t'amoïna...

#23 Joan del Bages, Manresa, 30/11/2013 - 20:48

Però Duran, a qui vols enganyar més. Si fa dos dies deies que els d'ERC no en tenien ni p... idea de governar i ara dius que no heu dit ni piu. Certament el teu cas passarà a l'antologia de la demagògia permanent. Avui blanc, demà gris fosc, demà passat gris clar, i el futur, amb gent com tu, negre.

#21 Gavarres, Girona, 30/11/2013 - 11:06

No s'ha plantejat el Sr. Duran que també l'hem mal acostumat a ell? Les coses ja no son com abans

#20 Impacient, barcelona, 30/11/2013 - 10:26

Duran, ja se n'anava, oi?. Doncs apa, adéu. No res, ja el trucarem nosaltres. Adéu.