Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2012. 12:01h.

Duran: "tots a la manifestació"

"No cal ni ser catalanista per anar-hi"

Duran: "tots a la manifestació"

Duran, en una imatge d'arxiu

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, demana "a tota la militància, simpatitzants, amics d'Unió que assisteixin a la mobilització, des dels màxims dirigents del partit, formin part o no del govern, fins al més jove i més nou dels militants".

"No cal sentir-se independentista. Ja no és, com deia abans, la manifestació en pro de la independència. És un acte d’afirmació catalanista. És més encara: no cal ni ser catalanista per anar-hi. N’hi ha prou a ser català, viure, treballar -o desitjar fer-ho- i estimar Catalunya per sentir la necessitat que aquest acte sigui, independentment de les raons per les quals s’hi vagi, d’afirmació, de demostració de la voluntat de ser del poble català, de la seva dignitat.

Per tant, tots a la manifestació, amb la família, amb amics. Que cap signe ni crit ens incomodi. Que tinguem clar que el que ens mou és un ideal, Catalunya, darrere de les quatre barres de la seva bandera.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#40 jacques, us, 09/09/2012 - 21:32

Este mensaje va dirigido a todos los votantes de izquierdas, comunistas,socialistas y obreros. Que no os engañen los nacionalistas y separatistas catalanes, como engañaron los nazis al obrero, en el año 1933 en Alemania,
Estas son nuestras razones:

http://www.rebelion.org/noticia.php?id=155767

#39 Juanito, Barcelona, 08/09/2012 - 19:55

Yo iré porque me encanta el olor a heno y a vaca y últimamente no he ido por comarques. Aprovecho que los payeses "bajan" a Barcelona y me doy el gusto. Y sin gastar en gasolina ni peajes.

#38 Pere, Anglesola, 08/09/2012 - 17:41

Que t'ho ha recomanat la teva psicòloga Joana Ortega?Ni tú ni la resta de polítics no hi feu res a la manifestació.Aprofiteu aquest dia per fer un Congrés o reunió de partit.La manifestació de l'11 de setembre és del poble català,de la societat.No us podeu barrejar.Només us interessem en eleccions

#37 Ramon Rovira Regas, Girona, 08/09/2012 - 16:58

Duran: Sarás escridassat i insultat. T'apuntes tard, quant has vist que els catalans van per davant. Pots assistir-hi, peró no liderar. Els lideres del futur son uns altres. Segur, peró, que tu i en Pelegrí, no vos estareu de , a cops de colze, mirar d'anar davant de tot.

#36 spanish, Madrdi, 08/09/2012 - 06:30

uiiiiiiiiiiiiiiiiiii doncs totos els convetgents el vau votar a ales generals jajjajajajajaajjajaaj aixo que va dir si la gent sabes que penso no em votaria ningu i va i el voten jajajajjajajajaaaa