Publicitat
Política · 12 de Maig de 2009. 17:27h.

E-cristians acusa ICV de "catolicofòbia"

Per acusar al Papa d'"acte criminal"

E-cristians acusa ICV de "catolicofòbia"

Josep Miró i Ardèvol, en una tertúlia de la Cope

E-cristians ha censurat les manifestacions del diputat d'ICV Raül Romeva en relació al Papa Benet XVI. "Manifestem la nostra repulsa a les declaracions fetes a TV3 el passat dia 8 de maig pel diputat al Parlament Europeu Raül Romeva que qualificava d’“acte criminal” les declaracions del Papa sobre el preservatiu amb motiu del seu viatge a Àfrica", s'indica en el comunicat. E-cristians ha afegit que "acusar d’”acte criminal” al Papa és una brutalitat generadora d’odi, és una pràctica catolicofòbica que IC-V ha emprés i atempta contra el més elemental respecte de llibertat d’opinió i de llibertat religiosa. Ofèn tanmateix a les nacions africanes que comparteixen i apliquen aquests punts de vista".

En el comunicat, E-cristians ha titllat de "llenguatge brutal" les expressions de Romeva vers el Papa, i l'amenaça amb "la corresponent denúncia per la seva catolicofòbia" si no hi rectifica.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Margareth, Mollerussa, 13/05/2009 - 12:11

La religió es basa en els dogmes de Fe. Dogmes i llibertat són conceptes incompatibles. Ergo...

#3 Txemari, BCN, 13/05/2009 - 09:14

Aleix, Ojo con lo que has dicho porque no pasa de comentario ocurrente para pasmar a alumnos de la ESO !!! Frases con tan poca sustancia ( en 5 minutos de razonamiento se ve que no la tiene) dan mala imagen (quizás falsamente) de quien las formula!

#2 Quim, BCN, 12/05/2009 - 19:30

La religió et proporciona uns principis, i tu ets lliure d'aplicar-los. És més els errors es poden perdonar. Viure sense principis només pot dur a la destrucció de la humanitat d'una forma lenta i inpercebible per la majoria. Visca Catalunya cristiana.

#1 Aleix, Bcn, 12/05/2009 - 18:47

Missatge per Miró i Ardèvol: lliçó sobre paradoxes; llibertat religiosa és el mateix que intel·ligència militar, conceptes impossibles. La praxis d'una religió implica renunciar a la pròpia llibertat molt abans que els altres intentin prendre-te-la.