Publicitat
Política · 4 de Juny de 2020. 12:31h.

Eduard Pujol culpa l’Estat del tancament de Nissan

Per la manca del “corredor mediterrani”

Eduard Pujol culpa l’Estat del tancament de Nissan

El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, en una entrevista a Ràdio 4, ha culpat l’Estat del tancament de Nissan per no haver fet el corredor mediterrani, que al seu entendre hagués permès vendre molts vehicles a l’exterior.

"Pel corredor mediterrani -per posar un exemple de grans incompliments- ara hi haurien molts cotxes de la factoria de Nissan que anirien a tot el món”, ha defensat.

D’altra banda, ha rebutjat convocar eleccions perquè “la gent està preocupada per quan cobrarà l’Erto i no per quan seran les eleccions". “Tot el Govern està fent front a l'emergència socio-econòmica. El Govern funciona”, ha assegurat.

“Com ens podem distreure quan tenim aquesta situació? és com quan entres en una habitació i hi ha un elefant grandiós i no el volem veure. L’elefant és una crisi econòmica que ens amenaça”, ha comparat.

Preguntat per si ara la independència ha deixat de ser una prioritat, ha respost que “la política serveix perquè la gent visqui millor. Hi ha partits que divideixen aquest discussió en l’eix dreta-esquerra. Nosaltres seguim pensant que el millor per Catalunya és la independència perquè la gent visqui millor”.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#44 Ramón, BCN, 05/06/2020 - 10:12

Nissan se marcha porque ve que el independentismo es un peligro para la producción de sus coches, lo mismo harán otras fábricas si seguimos así, Sr. Pujol.

#43 Carlos B, Bolonia, 05/06/2020 - 09:49

Descripción de la forma de trabajar de un político nacionalista:

- Papá dame un caramelo
- Jo papá dame un caramelo
- Dame un caramelo
- Eres malo papá, dame un caramelo
- Que me des mi caramelo
- Dámelo ya papá
- Eres un fascista no me das mi caramelo
- Si no me das mi caramelo me voy de casa

Es la técnica rabieta-matraca.

#42 Alfonso, Bangkok, 05/06/2020 - 04:34

Queridos amigos lectores, no le entendeis, esta hablando de Diversificar....los CDR ya se han cansado de tancar siempre las mismas carreteras, necesitan otras nuevas para divertirse y montar sus aquelarres....eso se llama diversificar....
nissan se va de Catalunya por que sus costes operativos son altos, por diferentes motivos,

#41 Alfonso, Bangkok, 05/06/2020 - 04:23

Y no podrian salir los coches por el puerto de Barcelona?....Lo que tenemos que oir, nos toman por tontos....la culpa siempre de los otros

#40 Vlac, Barcelona, 05/06/2020 - 00:08

Qué pesadezzzzz !!!!!! No puedo más con tanto subnormal cobrando como experto y pagándolo yo !!!!!