Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2018. 18:56h.

Eduard Pujol diu que cal “desemmascarar” els partits unionistes

Després matisa que no es refereix als electors sinó a les formacions

Eduard Pujol diu que cal “desemmascarar” els partits unionistes

Eduard Pujol i Francesc de Dalamases

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha demanat “desemmascarar” el “tripartit del 155”, en referència a Ciutadans, el PSC i el PPC, a qui els ha acusat de pretendre convertir el Parlament en un “fangar”.

“Hem de desemmascar aquells que es mouen a cop de titular, a cop de declaració per al Tediario de les 15 hores, aquells que volen convertir permanentment aquest Parlament en un plató de televisió”, ha manifestat en roda de premsa al Parlament.

Pujol ha matisat, a preguntes d'e-notícies, que no feia referència als votants d'aquests partits, sinó a les seves direccions polítiques. “El meu respecte més absolut i més profund a tots els electorats i a tots els electors pensin el que pensin i votin el que votin”, ha assegurat el dirigent de JxCat.

També ha aclarit que “nosaltres quan fem crítica política ens referim a uns parlamentaris, unes direccions de partits o de grups polítics que tenen estratègies determinades en aquest Parlament”. “No poso en cap cas els electors a la paraula desemmascarar”, ha insistit.

Finalment, ha considerat que Ciutadans, el PSC i el PPC tenen “gust per buscar el titular fàcil i el gust per buscar el fangar d'aquest Parlament”. “El Parlament no ha de ser un fangar, ha de ser un espai de respecte”, ha manifestat el portaveu de Junts per Catalunya.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#38 botifler1914, Sinitaca, 24/10/2018 - 12:52

grups polítics que tenen estratègies determinades en aquest Parlament

Que huevos tienes, vosotros cuando os interesa lo cerrais.

#37 Alguien, BCN, 24/10/2018 - 11:37

"Tenemos que desenmascarar aquellos que se mueven a golpe de titular, a golpe de declaración para el Tediario de las 15 horas, aquellos que quieren convertir permanentemente este Parlamento en un plató de televisión"

Pues hablan de los indepes...

#36 zeppelin74, bcn, 24/10/2018 - 09:01

Ampliant la base.

#35 Marcel-li, Barcelona, 24/10/2018 - 08:38

Aquest paio ni veure'l en foto ni escoltar-lo, es lo més petulant, cregut i ignorant que mai s'hagui pogut trobar dins aquests miserables personatges públics que han desfilat pel sistema. Aquest com el seu amo, molt cridar pero després s'amagaria dins el maleter d'un cotxe i fugiria ben lluny...tant de bo fos aixi i desaparagués del mapa local.

#27 Sergi, BCN, 23/10/2018 - 23:10

I els que porten patinets!!