Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2020. 11:38h.

Eduard Pujol donava lliçons contra l'assetjament sexual

El portaveu de JxCat defensava dir "la veritat en totes les circumstàncies"

El fins ahir portaveu de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, que ha estat apartat pel partit per acusacions d'assetjament sexual; va defensar "la veritat" en casos d'assetjament sexual com el que s'investiga al Departament d'Exteriors i que va acabar amb la dimissió del conseller Alfred Bosch.

Pujol va celebrar en el ple del passat 21 de maig que l'aleshores president de la Generalitat Quim Torra volgués "escatir la veritat" i "actuar davant de la denúncia d'un cas de presumpte assetjament sexual que implicava el Departament d'Exteriors".

"Dit amb una frase que ens pertany a tots: no és no. I no és no tantes vegades com sigui no, i en tots els àmbits i en totes les circumstàncies. No és no" va sentenciar l'exdirector de Rac-1, i va afegit que "no és una obsessió del Parlament, és la gent, és la societat, és el país; ho volem així i treballem perquè així sigui".

Eduard Pujol va assegurar que "aquest Parlament i el Govern estan compromesos amb l'equitat de gènere, amb implementar una perspectiva de gènere en totes les polítiques públiques, on impulsar l'observatori català de la justícia en violència de gènere".

"Aquests compromisos són claríssims, i per aquesta raó, davant d'una situació difícil que afectava el Govern, es va triar una resposta clara i coherent. Quan vostè va saber de la possibilitat que s'hagués donat una conducta inadequada i inadmissible, vostè va encarar el problema sense fer-ne cap xou, vostè va buscar la veritat i la solució més efectiva", va destacar.

Finalment, va exposar que Torra "ho va fer bé" perquè "va escoltar, va acceptar la renúncia, la dimissió, d'un conseller, i a la vegada va activar els protocols de la funció pública per anar a l'arrel del problema. I per això avui encara hi ha un procediment obert". "Vostè, president, sempre tria la veritat en totes les circumstàncies, sempre, quan ha de defensar la llibertat d'expressió o en aquest cas, que té una vessant ètica i d'exemplaritat", va concloure.

 

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#29 Pere, TABARNIA, 28/10/2020 - 19:39

La pena que le impongan hay que multiplicarla por cuatro, después de oir
la magnífica exposición que hace.

#28 electra, Barcelona, 28/10/2020 - 08:53

Pocavergonya. I al de les "mamelles", l'han investigat?. Com tots són fills d'en Pujol aquests sempre donava sermons de moral.

#27 Pere, Blanes , 28/10/2020 - 07:11

¿Os acordáis cuando contaba que le perseguía un octogenario que pertenecía al CNI a bordo de un patinete eléctrico?. No tengo más preguntas señoría... jajajajaja.

#26 Tabarnés puro, Barcino, 27/10/2020 - 20:08

"No es no, menos para nosotros los de la raza superior, que llevamos el abrelatas en la entrepierna y tenemos derecho de pernada divino".

Y añadan: "Catalunya, un país d'Europa".
Ea, con dos.

#25 Mcedes, Lleida, 27/10/2020 - 18:57

Vaya vaya amb el comisari politic