Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2020. 09:19h.

Eduard Pujol es defensa en vídeo

"M'acusen falsament i ho podré demostrar. Seré implacable”

Eduard Pujol es defensa en vídeo

L’exportaveu de JxCat, Eduard Pujol, en un vídeo al qual ha tingut accés l’ACN, ha reivindicat que “sóc innocent” de les acusacions d’assetjament sexual i ha remarcat que “mai no he abusat de cap dona”. "M'acusen falsament i ho podré demostrar. Seré implacable”, ha afirmat.

"He practicat sempre la tolerància zero amb l'assetjament sexual i amb el masclisme", ha dit Pujol, a més de lamentar que “em sento indefens davant d'unes acusacions greus i falses. Sento que se m'ha condemnat abans ni tan sols d'escoltar-me. Se m'ha condemnat públicament. S'ha danyat la meva imatge i s'ha fet mal als meus i penso especialment en la meva família”.

També ha recordat que “no he rebut cap denuncia” i ha considerat que “qui m'acusa només ho pot fer faltant a la veritat, amb un interès espuri i per despit, però això no té res a veure amb la justícia”. També ha deixat clar que “iniciaré accions contra les persones” que l’han acusat.

De la mateixa manera, ha dit que el seu entorn confia en ell perquè “la gent em coneix" i ha condemnat que hi hagi qui l’ha “difamat de manera gratuïta i sense escrúpols”. “Tinc el ple suport de la família, dels amics i de tots els que em coneixen, és un suport sense matisos”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Les calces fan ferum?, Gourmand, 03/11/2020 - 23:30

A això d'ajupir-se per veure calces com s'hi juga? Les calces han de estar netes o brutes de més d'un día? Si les calces fan ferum de peix caducat puntúen més?

#29 Tom, Barcelona, 03/11/2020 - 22:15

Llega un poco tarde, no crees cabezón??? Así que coges tu patinete y vas a contárselo a un juez..que mira por dónde, seguro que ya sabe que tú y los de tu banda mentís más que respirais. Así que yo creo que lo tienes muy que muy crudo para salir de esta.

#28 ., ., 03/11/2020 - 17:52

Vamos a esperar,porque con Johnny Deep y Amber Heard parecìa una cosa,y luego esta siendo otra.
Deberìa haber respuesto antes,eso seguro.

#27 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 03/11/2020 - 17:47

Mira per on que no m'ho crec. Quan una persona, sobretot tan exposada en públic com aquest il.lustre patriota, és injustament acusada d'agressió sexual, no tarda una setmana en sortir en públic a fer aquest patètic video negant la major. Només per rentar la seva cara públicament, i per recomanació del seu advocat. Processista, majorment.

#26 neteja, bbcn, 03/11/2020 - 17:19

És el que té negociar amb en Sánches, tu haces ésto, yo te doy aquéllo.... Un ésto puede ser "deshazte de ciertos personajes, despeja el paisaje, empezando por el pecident, por ejemplo ...". És que hi ha molt troll sueltu