Publicitat
Política · 8 de Març de 2018. 09:56h.

Eduard Pujol: "jo he vist semàfors de color lila"

El portaveu de JxCat assegura que l'Estat "s'ha tornat boig"

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha anunciat un nou acord per a la investidura entre el seu partit i ERC que han traslladat a la CUP, a qui ha demanat "disculpes" per la tardança. També ha exposat la "faula del semàfor" per demostrar que l'Estat "s'ha tornat boig".

"Vostè em preguntava si ens saltarem la llei o no. A mi em van ensenyar que si el semàfor està en vermell, no passes. Si està en àmbar, vigila que de seguida saltarà el vermell. I el verd és lliure circulació i per tant, endavant", ha constatat.

"El problema no és que hi hagi una gent que decideix saltar-se semàfors. El problema és que el senyor que regula els semàfors s'ha tornat boig. El problema és que el senyor que regula els semàfors ha canviat les intermitències. I després de l'àmbar passa al verd. I després del vermell fa pampallugues. Oh! i coses més sorprenents", ha continuat.

En aquest sentit, ha afirmat que "jo he vist semàfors de color lila. I semàfors fins i tot de color verd. No, verd, no! Verd claret, claret, claret. Vull dir que he vist coses molt estranyes". "El que vull dir és que aquells que tenim responsabilitats polítiques, però també aquells que opinen i aquells que informeu, hem d'insistir més en dibuixar de manera nítida l'excepcionalitat del moment", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#82 José Hucha, Manchester, 09/03/2018 - 19:35

Le sigue un tío en patinete que a esas horas no debería ir en patinete y no tiene edad para ir en patinete.....Y ahora ve semáforos en lila y verde clarito clarito......Este tío o se droga o es imbécil.

#80 Sergi , Barcelona, 08/03/2018 - 22:25

Ve gente que le sigue en patinete, ve semaforos lilas, oye voces, en fin...

#79 Niceto, Alcañiz, 08/03/2018 - 21:35

Una cosa es ser daltónico y otra gilipollas.

#77 Baijal, Barcelona, 08/03/2018 - 19:24

Y al ver el semáforo lila...se piensa parar ?...o se lo quiere saltar?...pq como se lo salte es muy posible que se de otro tortazo con el del patinete....que ultimamente corre el rumor de que lo ha cambiado por un trolebús. ..curiosamente tambien de color lila.

#76 Carmen, Badalona, 08/03/2018 - 18:19

Cuando el riego no te llega es muy triste.