Publicitat
Política · 6 de Setembre de 2018. 11:52h.

Eduard Pujol reparteix a tort i a dret

El portaveu de JxCat renya els periodistes de RNE: "vostès estan en un bucle que repeteixen, repeteixen i repeteixen"

El portaveu parlamentari de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha estat entrevistat a RNE, on ha renyat en diverses ocasions als periodistes per la seva visió sobre els fets del 6 i 7 de setembre al Parlament. L'exdirector de RAC1 també ha reivindicat Pau Casals al crit de "Pau! Pau! Pau! Paz! Paz! Paz!". Fins i tot ha tingut temps per informar els oients, sense que ningú li preguntés, sobre la climatologia belga.

Pujol ha recriminat d'inici als periodistes que "vostès estan en un bucle que repeteixen, repeteixen i repeteixen una argumentació dient que allò va ser il·legal". "El que va ser allò va ser un festival de filibusterisme per part d'aquells que no volien escoltar al poble de Catalunya", ha indicat.

El portaveu ha seguit criticant als periodistes, als quals ha suggerit que viuen fora de la realitat: "jo entenc que a força de repetir un acabi creient que hi ha una realitat, un marc, un entorn diferent al que realment va ser".

"Vostès insisteixen a repetir en bucle que allò va ser un assalt a la democràcia. Doncs miri, des de la meva humilitat, però representant al grup de Junts per Catalunya, va ser una jornada que podria haver estat molt tranquil·la i gràcies al filibusterisme d'alguns va acabar tenint una estètica lletja".

A Eduard Pujol tampoc li ha agradat que li preguntessin per la unilateralitat: "és que vostès sempre busquen el titular de la unilateralitat i el que haurien de fer és centrar-se en el titular del diàleg", ha protestat. "Quim Torra va fer una magnífica exposició, amb un discurs molt ben elaborat i molt brillant, on la paraula que més sortia era la voluntat de dialogar".

"No anem amb la cara tapada i no som una gent violenta. No, no, no, no! Som gent de diàleg que volem parlar", ha dit, per tot seguit aprofitar per introduir la figura de Pau Casals. "Pensa una cosa: nosaltres som l'expressió política del poble de Pau Casals. 'Pau, Pau, Pau! ¡Paz, Paz, Paz! L'oferta del president Torra part de la voluntat de diàleg".

Finalment, el periodista li ha agraït l'entrevista en trobar-se Pujol a Bèlgica abans d'acomiadar-lo: "aquí un dia ennuvolat, no sembla realment setembre sinó ja, realment, fa fins i tot un punt de fred", ha comentat el dirigent sobiranista.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#26 Alex, Barcelona, 07/09/2018 - 20:22

Ellos pueden reñir a los periodistas, en TV3 Rivera es abroncado porque la periodista le pregunta por una mujer obviando otros casos y no hablando del tema principal: el golpe de estado del 6 y 7 de septiembre. Y así todo, como diría Rufián.

#25 Sarola, Castelldefels, 07/09/2018 - 17:24

Estem devant d'un pobre home. Tinc que dir que estic seguint al Sr. Buch, porter de discoteca, entenc que pot convertir en el nou Bismark d'Europa.

#24 Alcoberro´s, Barcelona , 07/09/2018 - 09:56

¿Ha encontrado ya al del patinete ?

#23 Chris, Lleida, 06/09/2018 - 21:26

No se li pot dir a Eduard que és un feixista des d’aquests mitjans? Em limitaré a dir aquest cop que té una barra que li hauría de costar la seva dimisió per dignitat democràtica.

#22 Pipistrello, Tabàrnia, 06/09/2018 - 18:48

I no ha parlat del més important i del que ens preocupa més a tots: l’ha seguit el del patinet fins a Bèlgica???