Política · 24 de Juny de 2018. 14:13h.

Eduard Pujol replica Marta Pascal

"El PDECAT s’equivoca quan diu que JxCat som una marca electoral"

Eduard Pujol replica Marta Pascal

Eduard Pujol

El portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha contradit la coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, que va afirmar el passat 26 de maig en el consell nacional del partit que es presentarien a les eleccions municipals "sota la marca de Junts per Catalunya" perquè "ens pot donar bons resultats".

Pujol ha manifestat en una entrevista a El Temps que "JxCat no és una marca electoral". "Algú s'ha equivocat parlant de marques, les marques són l'Ariel, el Nestea i no sé quin iogurt" i, en aquest sentit, ha afegit que "ens equivocaríem si el PDECAT entén que això és una marca electoral i si els independents entenguéssim que el valor de l'espai és només del que nosaltres aportem".

El diputat sobiranista diu que l'espai que ocupa JxCat "no és una marca, sinó una proposta electoral que ha sabut llegir com ningú el moment on ens trobem". "Ens equivocaríem si plantegéssim la discussió com un nom i no com un espai. Espai en el qual hi juga un paper central, cabdal, el PDECAT, però també amb gent del teixit social amb reconeixement que són els independents", ha subratllat.

Eduard Pujol insisteix que el PDECAT "s'equivoca quan diu que som una marca electoral". "No ho som, som la resposta a les necessitats de la gent i d'això se'n diu projecte polític", defensa el portaveu de JxCat, que subratlla "el PDECAT ha de ser sempre en aquest espai compartit que és JxCat".

També es pregunta si "JxCat s'ha de construir sempre al voltant del PDeCAT" i manifesta que "Catalunya és un país molt divers i la realitat municipal encara més. Hi ha d'haver un marc general per trobar la millor solució per cada municipi".

Finalment, admet que "pot passar" que en algun municipi JxCat i el PDECAT es presenti per separat. "Pot ser que allà on hi hagi llistes de JxCat, gent que durant anys ha estat rival, ara s'hagi d'entendre", conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#23 Les marques, Chez Titole, 26/06/2018 - 13:20

Sens dubte que JXS és una marca pero no com les que esmena el del patinet, posats a comparar sería com l'Evacuol o el Laxen Busto.

#22 cata..queeee, Montcada i Reixac, 26/06/2018 - 08:06

Patinete sois una marca blanca de Convergencia...Mas es el jefe supremo la Marta su secretaria y a ti te recogio Puichi (mosquetero subvencionado de Mas)...sois la Unio de Conv...de los nuevos tiempos...hoy secesionistas...¿mañana?...¿puerta?

#21 teruel existe, BCN, 25/06/2018 - 11:48

Quan veig una foto de l'actual govern de la Generalitat, em recorda la Banda de l'Empastre, la qual aparentment no obeïa al seu director i anava acompanyada sempre d'un torero còmic que aqui deu ser el Sr Eduard Pujol. That's all show!! Que no s'aturi fins a la patacada final!

#20 gurguri, barcelona, 25/06/2018 - 10:50

En tre los muchos desastres que Pûigdemont y sus hooligans han causado a toda Cataluña está en poner en su lista electoral a personajes tan inútiles e incendIarios como este señor.Solo sirve para echar gasolina al fuego detesta el diálogo

#18 Fernando, Barcelona, 25/06/2018 - 08:39

Veure la foto aquest personatge nefast em recorda aquella frase tant acertada d'en Borrell: "cal desinfectar Catalunya", perque realment aquest es l'exponent més sublim del parasitisme a erradicar amb rotunditat i si cal amb duresa.