Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2018. 17:22h.

Eduard Pujol veu el franquisme passejant "impunement" pels carrers de Catalunya

Una setmana després dels incidents amb Llarena, Alejandro Fernández i García Albiol

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha afirmat que "el franquisme avui continua ben viu" i que "es passeja impunement per Catalunya i pels carrers de l'Estat" una setmana després de l'atac amb pintura groga al domicili de Llarena, les destrosses al vehicle d'Alejandro Fernández i les pintades al pàrquing de García Albiol.

"El franquisme té moltes cares i el franquisme sociològic és l'acceptació d'un Estat que no respecta els drets i llibertats més fonamentals" i ha posat com a exemple "la gent que amb armes van anar a una platja i li van fer un tall a un senyor que defensava una altra posició" o l'episodi de violència que s'ha viscut aquest cap de setmana a Madrid contra un grup feminista. "Això són expressions del franquisme" ha lamentat. Respecte als atacs i amenaces que han rebut el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, el líder del PPC Alejandro Fernández i el dirigent del PPC, Xavier García Albiol, Pujol ha manifestat que "són expressions d'intolerants que sempre hem censurat".

"Fa 43 anys que va morir el dictador Franco però desgraciadament i pel que veiem, el que ell representava no va morir del tot. El franquisme avui continua ben viu. El franquisme es passeja impunement per Catalunya i pels carrers de l'Estat" ha afirmat Pujol, fent una crida a "condemnar-ho i denunciar-ho". "A Alemanya no farien passar per una anècdota qualsevol símptoma que apuntes a un repunt absolutament preocupant del feixisme" ha lamentat el portaveu independentista.

"Les reminiscències del feixisme són presents a la societat, a la política i també en l'àmbit judicial" ha manifestat Pujol, que ho ha considerat "un repunt el del franquisme sociològic".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#43 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Enlloc, 21/11/2018 - 19:20

Veras Eduard, puedes ponerte muy sesudo, muy serio y contar cuentos de terror, pero no conseguirás meter miedo... Tu ya te has hecho "un nombre" ¡¡¡eres el señor del patinete... y siempre lo seras!!!

#42 botifler1914, Sinitaca, 21/11/2018 - 13:00

Eduard Pujol veu el franquisme passejant "impunement" pels carrers de Catalunya
Tiene toda la razón y todos llevan un lazo para identificarse.

#41 Franco en patinete, El Pardo, 21/11/2018 - 12:19

Pues sí,Eduard,para que te voy a engañar.Voy a mis anchas,montado en patinete,por las calles de mi querida Barcelona.

#40 Alcoberro´s, Barcelona, 21/11/2018 - 09:36

¿Pero campan con patinete o sin ?

#39 Pepón, Bcn, 21/11/2018 - 09:19

Don Quijote de la Mancha tenía mucha más gracia que el paranoico este...