Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2015. 11:10h.

Eduardo Reyes: "Ens estan fotent"

El candidat número 6 de Junts pel Sí compara el PPC amb el franquisme

Eduardo Reyes: "Ens estan fotent"

Eduardo Reyes, en acabar el míting, amb altres participants

El candidat número sis de la llista de Junts pel Sí, Eduardo Reyes, ha afirmat en un míting en Martorell (Baix Llobregat) al costat d'Artur Mas que "ens estan fotent" perquè "només inverteixen en carreteres sense cotxes i vies que no van a cap lloc”.

En l'acte han intervingut també Anna Simó, Lluís Corominas, Fabián Mohedano i l'alcalde de la localitat, Xavier Fonollosa, que han aplaudit la intervenció del fundador de Súmate.

"Amb Catalunya tenen una bicoca", ha afegit durant el seu discurs en el qual ha deixat de banda les notes que havia pres. En la seva opinió "ens consideren un poble inculte, un poble ximple perquè som una nació", ha insistit.

Reyes tampoc ha estalviat les indirectes al PP perquè, segons la seva opinió, "són hereus d'aquells" en al·lusió al franquisme i s'ha mostrat convençut que "farem el corredor del Mediterrani a pic i pala si cal, amb dos collons".

També ha afirmat que "jo em sento espanyol perquè vaig néixer a Espanya però sóc català perquè em sento català". El fundador de Súmate ha fet tota la seva intervenció en castellà.

D'altra banda ha confessat que era un ciutadà que estava "fart de la política". "Jo era apartidista i gairebé ho seguiria sent si no fos perquè sóc de la llista de Junts pel Sí", ha afegit.

Finalment ha explicat que és candidat perquè Mas és molt accessible. "Jo havia trucat Rajoy i Susana Díaz, però no se’m posen al telèfon", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#43 Barcelonino, Barcelona, 14/09/2015 - 09:59

Desdichados

#42 Carlos Gomez, Bcn, 13/09/2015 - 19:54

Pel que diu s´ha fet un jutgevidal per tota Espanya oferintse a la susana i al mariano fins que algu ha sabut , amb un gran ull com es pot veure, fitxarlo pel komitern del partit dels corruptes mes simpatics d´ europa.
Una jugada tant desconcertant per la competencia nomes pot ser obra d´un astut.

#41 Kropotkin, Vic, 13/09/2015 - 19:37

Vaya especimen el Reyes este... Seguro que fue a la universidad con Montilla... Jua, jua, jua,...

#39 García, barcelona, 13/09/2015 - 18:40

Siguiendo con la misma cantinela que los independentistas, seguramente cada vez que habla este pobre diablo crecen los antiindependentistas. Al final, no van a quedar aspirantes a ninguno de los do bandos.

#38 nedland, Roses, 13/09/2015 - 17:23

Que ho diu per las manifas de la plaça d orient..pels monuments als martirs....per la manipulacio de la tv i dels diaris..per la pressio a l administracio..pels nens amb antorxes pels carrers de Catalunya...pels mestres que ensenyen el dolent que es el drac amb els colors d Espanya pues pot ser si