Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2015. 10:56h.

Eduardo Reyes es perfila de sis després de dir que ”aniré a la llista que faci falta"

El president de Súmate afirma que el número “és el que menys em preocupa”

Eduardo Reyes es perfila de sis després de dir que ”aniré a la llista que faci falta"

Eduardo Reyes

El president de Súmate, Eduardo Reyes, apunta al número sis de la llista sobiranista de Convergència, Esquerra i les entitats sobiranistes en les eleccions al Parlament del 27 de setembre. En declaracions a TV3, Reyes ha explicat que, tot i que molta gent l'està felicitant, ningú li ha confirmat que ocupi aquesta posició.

"Segurament aniré a la llista, però no puc dir en quin lloc perquè no ho sé", ha dit la cara visible de Súmate al final de l'assemblea de l'AMI a la qual ha assistit. Malgrat això, ha dit que la posició a la llista "és el que menys em preocupa".

Eduardo Reyes es va apropar dilluns passat a les portes de la Generalitat, tot i no haver estat convocat a la segona cimera sobiranista que es celebrava. “El president em va dir que no hi podíem ser, perquè ja hi havia moltes entitats, jo li vaig dir que volem que es posin d'acord d'una puta vegada”, va explicar.

És per això que va deixar la presidència de Súmate fa uns dies amb la idea de ser diputat, al ser preguntat si vol anar a la llista va dir que "faré el que faci falta perquè Catalunya sigui independent, aniré a la llista de que faci falta i com sigui, prefereixo jugar a la petanca si cal”

Si finalment es confirma, Reyes aniria en un lloc de rellevància, just darrere del president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras. D'aquesta manera, el president de Súmate es convertiria en el quart independent de la candidatura, després de Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals.

Súmate és una associació fundada per catalans castellanoparlants, amb arrels fora de Catalunya i que aposten per la independència.

Publicitat
Publicitat

109 Comentaris

Publicitat
#70 tzatza, bcn, 19/07/2015 - 22:59

Jordi Pujol sobre els andalusos:


"...l'home andalús no és un home coherent, és un home anàrquic, és un home destruït , és generalment un home poc fet..." Jordi Pujol dixit.


"...l'home andalús no és un home coherent, és un home anàrquic..."

#69 JA JA, Sabadell, 19/07/2015 - 17:45

Un tonto útil. Siempre serás un charnego para esta gente.

#68 Papaluna, Barcelona, 19/07/2015 - 09:04

L'ignominia arriva a nivells asfixiants. Que aquest venut inepte sigui usat com a iman i imant per a atraure la tropa no integrada cap a l'independentisme és grotesc. Què a més a més el paio cregui que li pagaran favors és de rucs. La quillada no pot entrar al club, encara que serveixi per fer bulto

#67 spanish, Madrid, 19/07/2015 - 08:52

despres de passar per UPyD que millor que fer-me del pruses jejejejejjejeejejj

#66 cordobés, L´Hospitalet, 19/07/2015 - 08:42

No creo que este traidor se atreva a volver a Cordoba.

#66.1 Jesús, Murcia, 21/07/2015 - 09:45

Donde tú ves un traidor yo veo un hombre que decide por sí mismo lo que quiere, no lo que su clan espera de él. Por el mismo motivo Vidal Cuadras tampoco es un traidor a Cataluña, aunque al parecer, según tú, lo sería.