Publicitat
Política · 21 de Gener de 2021. 09:44h.

Edurard Pujol contraataca

L'exportaveu de JxCat porta davant la justícia les "falses acusacions" d'assetjament sexual

Edurard Pujol contraataca

El ex portaveu de Junts per Catalunya al Parlament Eduard Pujol ha anunciat a través d'un comunicat que ha emprès accions penals contra les "falses acusacions" d'assetjament sexual fetes contra ell perquè "les acusacions i les falsedats de les quals he estat víctima no quedin sense resposta".

Pujol ha recordat JxCat el va suspendre de militància i ha insistit en la seva innocència: "des d'un primer moment vaig manifestar que era innocent del que se'm pretenia acusar i que el demostraria". Eduard Pujol va deixar el seu escó com a diputat en el Parlament "per motius personals" poc abans que es coneguessin les acusacions de presumpte assetjament sexual.

"No s'ha tornat a parlar del tema. Em vaig retirar de la política i he esperat un temps més que prudencial, però ningú m'ha denunciat ni em consta cap procediment judicial obert", i ha explicat que ara acudeix als tribunals "per la duresa del linxament" que assegura que va sofrir i perquè s'ha sentit "realment impotent i indefens davant d'aquestes difamacions".

"Ho he fet perquè se'm fa insuportable que gent de bona fe pugui pensar, encara que sigui un instant, que hagi estat capaç de tenir aquest tipus de conductes. I em defenso per a rehabilitar el meu nom i el meu honor", ha argumentat Pujol, que ha concretat que la seva querella i demandes han estat admeses.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Purria lazi, Mollerussa, 21/01/2021 - 22:12

¿Todavía queda alguna paloma por catar, Edu?

#12 Pepet de cal Moreno , Vic, 21/01/2021 - 21:30

Se sabrà qui són els denunciats, o va de "farol" com la independència?

#11 Pepet de cal Moreno , Vic, 21/01/2021 - 20:41

Que ningú no hagi presentat cap denúncia no vol dir que no hagi existit cap cas, fins que no es pronunciïn els jutges no es pot dir que sigui o no culpable, el rar és que el seu partit el fes fora sense més, no serà que s'el volien treu de sobre, i no sabien com fer-ho? pregunto

#10 Marcial, Santa Coloma, 21/01/2021 - 20:10

El tigre de martorell se lame las heridas y ha buscado cobijo en un tribunal. Suele ocurrir cuando la fiera se calma, el pulso desacelera y la sangre vuelve al cerebro. Veremos como le va

#9 BJMR, Bilbao, 21/01/2021 - 18:52

¡Vaya pues! Creía que el acosado por el hombre del patinete no tenía fe en la justicia, que según él no existía en España.
¡Hay que volver a la pelea, que hay codazos por conseguir los cargos públicos!