Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2021. 10:51h.

Efecte Lola Flores al procés

També demanen "un euro" per pagar al Tribunal de Cuentas

Efecte Lola Flores al procés

Lola Flores, en una imatge d'estiu

La recent decisión del Tribunal de Cuentas d'embargar més d'una trentena de dirigents del procés ha aixecat una onada de solidaritat entre les files independendistes.

El que va ser director de comunicació de la Generalitat, Jaume Clotet, va proposar que "cada català" donés un euro i, com a exemple, va explicar a twitter que ell n'havia ingressat cent a la caixa de solidaritat.

Clotet, que ha estat quinze anys amb diferents càrrecs públics, tenia en el se últim càrrec un sou superior als 87.000 euros anuals. Després del seu cessament amb el nou Govern, ha estat recol·locat per Junts a l'Ajuntament de Barcelona.

La proposta ha aixecat, tanmateix, crítiques i memes a les xarxes socials. Alguns usuaris han recordat que Lola Flores, quan es va veure investigada per Hisenda, també va demanar "una pesseta" a tots els espanyols.

En un vídeo es pot consultar a Youtube, en efecte, diu que "si una pesseta donés cada espanyol" o "cent pessetes" se solucionarien els seus problemes amb el fisc i que tot seguit se n'aniria "a l'estadi" a celebrar-ho.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Lepero, Barcelona, 11/07/2021 - 12:13

Eso es porque ahora el puchi se quiere volver flamenco.

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 10/07/2021 - 21:19

Queda claro que el fin del proceso se está cantando en flamenco, no como una sardana.

#9 El buen soldado Svejk, Osetia del Sur, 10/07/2021 - 20:20

Un par de misales de los Pujoles y está hecho

#8 Marcial Heredia, el circo de la tele, 10/07/2021 - 20:08

“Zi me quereis, irse” también decía, cuando sus fans atestaron la iglesia en la boda de su hija lolita . Y eso se lo repetimos a diario, irse! Pero no hay manera que los zánganos se vayan.

#7 Arnat, Barcelona, 10/07/2021 - 19:38

El pobre ramat d'ignorants que vota aquests farsants hauria de tenir la llarga llista dels parasits professionals que ostenten càrrecs esterils amb salaris d'escandol i allarguen les prebendes a amiguets i familiars ben colocats al sistema. Algun dia descobriran que el seu vot serveix per engraixar aquests galifardeus que encara demanen diners