Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2010. 18:45h.

Efecte Maragall a ERC

L'opinió del conseller provoquen contradiccions a Esquerra

Efecte Maragall a ERC

Imatge d'una reunió d'ERC

Esquerra no es posa d'acord a l'hora de valorar la tasca del Govern tripartit, o com a mínim això és el que es desprén de les diferents declaracions que han fet alguns dels membres del partit durant la darrera setmana, des de que el conseller d'Educació, el socialista Ernest Maragall, denunciés la "fatiga" dels ciutadans envers l'Executiu català.

El passat 11 de febrer, era el conseller Jordi Ausàs, qui deixava clar que "no comparteixo les declaracions del conseller Maragall". El titular de Governació recordava a Maragall que "a les urnes serà quan la gent dirà si està fatigada o no" i valorava les crítiques del conseller d'Educació com "una declaració molt unipersonal" a la qual "no hi dono més importància".

El mateix dia, però, el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira defensava Maragall per "dir el que honestament pensava", i susbcrivia aquesta "fàtiga" denunciada pel conseller. "Avui que Catalunya arrossega una fatiga crònica des que es va retallar a Madrid l'Estatut aprovat pel Parlament català", va assegurar Carod.

El secretari general de la formació, Joan Ridao, assegurava dilluns passat en roda de premsa no compartir les crítiques de Maragall i demanava "responsabilitat" al PSC perquè no fessin declaracions que qüestionessin el tripartit. "Aquest govern pot presentar un balanç mil vegades superior al de CiU l'any 2003", defensava, a més d'instar a "seguir treballant perquè encara té moltes coses per fer".

Finalment, la consellera Carme Capdevila denuncia ara que "el tripartit no s'ha comunicat bé amb la societat i no ha sabut explicar la feina que ha fet". Capdevila ha explicat que si s'hagués prioritzat la feina comunicativa ningú a hores d'ara parlaria de "fatiga".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pablito, Barcelona, 16/02/2010 - 22:34

Ridao jo diria 100 vegades menys eh.

#3 lola, bonastre, 16/02/2010 - 21:37

Això ara no toca! És l'efecte ventilador, que esquitxa tots els qui són al voltant. Qui diu que què? Cap dels partits actuals no ho ha fet bé. El poder corromp. Quina llàstima... Quina decepció. Esperem tornar-nos a il·lusionar

#2 Josep, ., 16/02/2010 - 19:20

De totes maneres, l'únic que no està fatigat, és el Puigcercós, perquè de treballar poc i pedres al ronyó cap. Encara que no li agradin els toros es mira la "corrida" darrere del "burladero".

#1 homenot, girona, 16/02/2010 - 18:39

No sabeu com fer-ho perque surti Erc en una noticia que es limita al psc?No se si estareu prou contents amb el ciucialisme que ve.