Publicitat

El PSC anuncia que no donarà suport als Pressupostos després de la trobada amb CiU

Efecte Rubalcaba

Montilla i Mas, en una foto d'arxiu

El primer secretari del PSC, José Montilla, ha anunciat que el seu partit votarà no als Pressupuestos del Govern dirigit pel convergent Artur Mas. L'anunci arriba el mateix dia que s'ha sabut que el vicepresident del Govern estatal, Alfredo Pérez Rubalcaba, va sopar la setmana passada amb Mas i Josep Antoni Duran i Lleida a la Casa dels Canonges.

Segons l'expresident de la Generalitat, en les condicions en les quals CiU planteja el debat "el PSC no donarà suport al Projecte de Llei de Pressupostos presentat pel Govern per l'any 2011".

En el seu comunicat, el màxim dirigent socialista català ha afegit que "el Grup Parlamentari Socialista presentarà una esmena a la totalitat a aquests comptes".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 angel, cardedeu, catalunya, 04/06/2011 - 22:27

CyU son tan inutils sembla que no tenen cervellets. dòna suport al PSOE´cs fins al final de la legistatura i el PSC no dòna el suport al CyU a la Generalitat. Es apustoflant.

#10 Josep, Maresme, 03/06/2011 - 15:51

El PSC és un partit de "pobres homes" (no confondre amb homes pobres, perquè alguns de pasta la tenen i bastant), i que ara mateix estan liderats per un personatge sense carisma, amb un pobre bagatge, sense idees i el que és pitjor ple de ressentiment, tot això és l'herència del tripartit.

#9 luis, barcelona, 03/06/2011 - 15:30

A ver si lo entiendo aunque ya se que es dificil
En CATALUÑA PAIS DE LAS MARAVILLAS hay un partido que ha sido DEFENESTRADO que pierde el culo apoyando a SU PARTIDO ESPAÑOL aunque este NOS JODA VIVOS y amenaza con no APOYAR AL PARTIDO MAYORITARIO en CATALUÑA
¿Me lo explican bien?

#8 Al tanto que va de canto !, Barcelona, 03/06/2011 - 12:54

Aneu fent que al final CiU dirà prou i convocarà eleccions i sortirà majoría absoluta i us engegarà a tots plegats

#7 DE 7000 en 7000, S´OMPLELAPICASOCIALISTA, 03/06/2011 - 11:59

Ara diuen no a les retallades i que Madrid no pagui ni un duro pels deutes pendents que el conseller Castells va demanar per escrit a finals del 2010,, tenen la cara més dura que el ciment d´en Molins