Publicitat
Política · 20 de Juny de 2009. 16:26h.

EI exigeix a ERC que surti del tripartit

El corrent d'Uriel Bertran no entrarà en l'executiva nacional d'Esquerra

EI exigeix a ERC que surti del tripartit

Uriel Beltran, líder d'Esquerra Independentista

Uriel Beltran, líder d'Esquerra Independentista (EI), el corrent crític contra l'actual direcció d'Esquerra Republicana de Catalunya, ha exigit la sortida dels republicans del Govern tripartit català. Després de l'assemblea política d'EI d'aquest dissabte, Beltran ha assegurat que no tenen cap intenció d'entrar a l'executiva nacional del partit, mentre "continuï l'estratègia política actual".

Així mateix, Beltran ha afirmat que EI aposta per "superar l'autonomisme". En aquesta línia, el líder d'Esquerra Indepentista ha dit també que l'assemblea ha decidit exigir a la direcció d'ERC que "posi damunt de la taula una estratègia independentista".

L'assemblea del corrent crític d'Esquerra ha aprovat la seva ponència política i treballarà per "per aconseguir una majoria dins el partit en vistes a rebutjar el model de finançament" que proposi el PSOE.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Bernat, Tiana, 22/06/2009 - 12:31

Beltran, ets un grimpaire i t'equivoques. Faries bé d'exigir-te a tu mateix trencar el carnet d'Esquerra i no exigir l'impossible que Esquerra trenqui amb el tristpartit.

#18 Jordi Peix, Barcelona, 22/06/2009 - 12:05

Buscant hemeroteques busco què ha fet Carretero per Catalunya al llarg de la seva vida, i abans de fer un escrit en contra del Zapatero ( que tampoc es pot considerar un gran acte patriòtic ) no trobo res de res, i l'home ja té una edat. Altre farssant!

#17 No cola!, Barcelona, 22/06/2009 - 11:36

Algù podría recuperar algún dels articles que feia n'Uriel en aquest confidencial al principi del 2on. tristparit fotent-li unes inmenses llepades a en Montilla? Cues de pansa....

#16 Manel Cárdenes, Manresa, 22/06/2009 - 11:31

Al senyor Jordi Peix, li diria que RCAT mai ha volgut ser una escissió de res, ja que l'escissió a ERC fa molts anys que dura. Perdre més de 400.000 vots quan el total són 650.000 ja és una escissió. Mira com RCAT emplena els teatres. ERC ni les seus.

#15 Jordi Peix, Barcelona, 22/06/2009 - 09:20

Uriel, ets el millor! Els de Reagrupament.PI ja fan olor a Àngel Colom i per això estan tan nerviosos. La gent NO està plegant d'ERC i es queden per Esquerra Independentista. Això funciona! L'Assemblea va ser un èxit total!