Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2019. 18:33h.

El 3% esquitxa el Síndic

Un empresari de la trama li hauria pagat un viatge a la final de la Champions l'any 2015, segons El País

El 3% esquitxa el Síndic

L'empresari Jordi Soler, vinculat a la trama del 3% hauria pagat el viatge del Síndic de Greuges a Berlín, l'any 2015, per veure la final de la Champions League que va enfrontar al Barça amb la Juventus, segons un informe de la Guàrdia Civil i que ha publicat El País.

Després d'examinar els missatges de l'iPhone de Soler, la Guàrdia Civil sosté en un informe que el constructor va abonar les despeses del viatge a alts càrrecs del Govern d'Artur Mas i altres personalitats per "obtenir un tracte favorable" de les autoritats. Una de les persones a les quals hauria pagat el viatge seria al Síndic de Greuges, Rafael Ribó.

L'informe policial, remès a l'Audiència Nacional destaca que l'objectiu d'aquesta generositat era "obtenir certa capacitat d'influència" sobre aquelles persones i recalca el gran "desemborsament econòmic" que va suposar per Soler aquell obsequi.

L'informe detalla les converses entre el constructor Jordi Soler i Ramon Camp, un històric de Convergència, en les que Camp li comenta que "el Rafael té una entrada provinent del Barceló i em pregunta si té una plaça per la seva filla Alba", fent referència al Síndic de Greuges.

Els missatges mostren que el propietari del Grup Soler organitza amb ajuda de la seva secretària la contractació d'un vol privat entre Barcelona i Berlín. La Benemèrita, en el seu informe, apunta que "almenys pel que fa al desplaçament i els trasllats des de l'aeroport a l'Estadi, s'hauria fet càrrec el senyor Soler". La final es va disputar el 6 de juny de 2015 a l'Estadi Olímpic de Berlin.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 botifler1914, sINITACA, 24/04/2019 - 13:04

Hay que ser muy comunista para cobrando lo que cobra este carcamal, te hayan de pagar un viaje para ver un partido de futbol.

#25 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/04/2019 - 11:06

"Los SMS de un empresario del 3% apuntan a Xavier Trias y Felip Puig. Las sospechas sobre el amaño de concursos públicos en Cataluña se extienden a la escuela de Mossos"

El Pais 23-4-2019Allo si que era autoorganitzacio espontania i col.lectiva. Com diu el Sabina estaban todos menos tu.

#24 Neferu, Barcelona, 24/04/2019 - 10:08

Ya me parecía a mi que tanto mirar para otro lado ante el adoctrinamiento y las cientos de fechorías del procés, tenía que deberse a algo y, ahí está, ya empiezan a salir sus trapos sucios. Y..¡este hombre decíase de izquierdas!!!

#23 Demetri, Barcelona, 24/04/2019 - 08:50

Això es l'essencia del mal anomenat "procés", sense diner fàcil i privilegis aquests fugirien com rates:
https://www.elconfidencial.com/espana/2019-04-24/cargo-govern-dinero-publico-rally_1959010/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=news_ec&utm_content=textlink&utm_term=5

#22 arm, figueres, 24/04/2019 - 08:35

no se perque sorpren aquesta noticia, si fa uns anys va sortir la noticia que va donar quasi tota la volta al mon acompanyat, pagant nosaltres, recordo que el Cuni el va entrevistar