Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2014. 20:51h.

"El 3% va quedar en no-res"

Turull assegura que CiU "és el partit més investigat d’aquest Parlament"

"El 3% va quedar en no-res"

Turull, durant la roda de premsa

El portaveu del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha recordat aquest dimarts en roda de premsa que “el 3% va quedar en no-res”. A més, ha dit que CiU és “el partit més investigat d’aquest Parlament”.

Turull, en resposta a e-notícies, ha explicat que “quan es va dir allò del 3% per part de la Fiscalia, de l’administració de Justícia es va mirar tot, es va cridar a declarar tothom, es van mirar tots els papers de dalt a baix i allò va quedar en no res”.

“Les acusacions respecte al bon nom de CiU van ser molt dures i va acabar en no-res”, ha afegit abans de comentar que “ho dic perquè ja estem una mica avesats a que algú sempre vulgui anar més enllà amb l’objectiu de destruir un gran instrument al servei d’aquest país que és CiU”. 

També ha lamentat que “CDC és el partit més mirat, més investigat d’aquest Parlament de dalt a baix”. “Estem absolutaments tranquils; per això diem que la confessió del president Pujol se situa en l’àmbit privat i res té a veure amb el partit”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Laughter, L'H - Reino de España, 30/07/2014 - 20:26

Eso de que el 3% quedó en nada, ya se verá cuando se vaya a juicio oral en el tema Millet.... ¿Por que se creerá éste que le embargaron la sede a CDC?,,, según el auto del Juez para hacer frente a las responsabilidades civiles de CDC en el tema de las comisiones ilegales de Ferrovial y otras

#15 10 per cent, Catalunya siciliana, 30/07/2014 - 15:20

Tothom sap que amb el 3% no es va pas enlloc. Els convergents han cobrat durant de 30 anys molt més que això. Hipòcrites!!

#14 Magda, Barcelona, 30/07/2014 - 12:26

Aquest Sr. Turull es qui va ser encarregat de revisar els Informes del Tripartit. Quasi no va sortir res, oi? Es clar "socio-convergència". Quina vergonya. Tampoc va sortir res de la comissió ambit sanitari i, només cal veure com li va al Sr. Prats i a 44 imputats més. I no passa res,eh! Sr Turull

#13 Magda, Barcelona, 30/07/2014 - 12:23

3% investigat? per qui? quan? quins casos?Ara es veurà amb els dels srs Pujol Ferrusola, Jordi i Oleguer, respectivament. De moment el Auto del magistrat Ruz no te perdua.Esperem com avança i que resulta d'aquests procediments judicials. Els de " part" Sr Turull no serveixen

#12 iñigo, bi, 30/07/2014 - 11:38

¿Qué diríais vosotros? ¿Granito u hormigón armado?