Publicitat
Política · 9 de Juny de 2009. 15:37h.

El 7-J aguditza la divisió als Verds

Diverses organitzacions territorials demanen la dimissió de Joan Oms

El 7-J aguditza la divisió als Verds

Joan Oms

Els resultats de les eleccions europees del passat dia 7 han aguditzat els problemes interns en la Confederació dels Verds, que es presentava a la coalició Europa dels Pobles, formada per Esquerra Republicana de Catalunya, Bloque Nacionalista Galego, Aralar, els Verds, Eusko Alkartasuna, Chunta Aragonesista i Entesa per Mallorca. A conseqüència dels resultats obtinguts, els Verds d'Astúries, Extremadura, Madrid, les Canàries, Mallorca, Aragon i Euskadi han demanat la dimissió de Joan Oms, portaveu de la Confederació dels Verds.

Abans de les eleccions, la Confederació havia estat sancionada pel Partit Verd Europeu, per considerar que, amb la seva participació a la coalició Europa dels Pobles, competia electoralment amb un altre membre del Partit Verd Europeu, Iniciativa per Catalunya Verds.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep M., Barcelona, 12/06/2009 - 17:55

Que yo sepa todos los partidos hacen acuerdos y en el caso de los verdes europeos también. Ello no implica que los diputados o concejales dejen de ser verdes. De trepas nada de nada, eso serán otros!

#3 Monfort, Granollers, 09/06/2009 - 21:40

Oms, fot al camp!!!

#2 Bernardo, Alicante, 09/06/2009 - 21:15

Parece evidente que es un momento de cambio para los Verdes, es necesario el relevo generacional, el empoderamiento de las mujeres y la generosidad para lograr la unidad de acción y que el éxito de los Verdes europeos se repita entre nosotros.

#1 Ramon, Girona, 09/06/2009 - 17:39

Oms quin personatge del comunisme, a l\'independentisme, regidor d\'ic, diputat socialista a Madrid contra Catalunya i ara camuflat verd per trepar