Publicitat
Política · 31 de Gener de 2010. 19:03h.

"El 80% marxarà si Carretero abandona Reagrupament"

Un membre del comitè executiu de Gràcia entén la decisió perquè "s'ha posat en qüestió el seu lideratge"

Xavier Borràs, membre del comitè executiu de Reagrupament a Gràcia, ha manifestat que "sense Carretero aquesta formació perdria molt de pes. Si ell abandona jo també abandonaré com crec que ho faria el 80% dels associats".

Sobre la decisió del president de Reagrupament, Joan Carretero, d'abandonar la junta directiva amb tretze membres més per desavinences en l'elaboració de les llistes electorals; Borràs ha dit que "puc entendre que s'ha posat en qüestió del seu lideratge i la resta de membres de la junta per una qüestió que és secundaria".

Després de la marxa de Carretero i tretze membres més de la junta directiva, Borràs ha apostat per "convocar una assemblea extraordinària, ratificar els membres del ajunta i continuar amb el nostre projecte".

Xavier Borràs, membre del comitè executiu de Reagrupament a Gràcia
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Pijoaparte, El Carmel, 01/02/2010 - 22:14

No se a que me recuerdan esos partidos que dependen de un macho alfa. Esto tiene un tufillo raro ¿no? Y es que el separatismo no tiene ideología. Es un problema sicológico que lógicamente sufre quien la padece.

#15 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 01/02/2010 - 17:10

Carretero Laporta,=DODOTIS PER TOTS ELS PARTITS CATALANS!!!

#14 roger, gavà-mar, 01/02/2010 - 09:24

esteu segurs que aquest senyor es de Gràcia? més aviats sembla de Wisconsi.

#13 pep, manresa, 01/02/2010 - 01:32

david (Barcelona), m'ensumo que dins Reagrupament s'hi ha colat algun submarí del maquiavèlic Puigcercós, al qual la jugada li haurà sortit malament, doncs si s'ajunten Carretero i Laporta que tremolin Espanya, ERC, PSOE, el Tripartit i el Duran

#12 J. Moreno, Viladecans, 01/02/2010 - 00:05


Personalmente opino que los "posibilistas" han intentado desbancar al personaje más DIGNO que ha tenido la política catalana. "Sabe estar solo en medio de todos y si es necesario en contra de todos".
Y lejos de aquellos que no tienen principios.