Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2016. 15:49h.

El baix perfil mediàtic de Junqueras sorprèn les bases d'Esquerra

"Sembla que estigui desaparegut"

El baix perfil mediàtic de Junqueras sorprèn les bases d'Esquerra

Oriol Junqueras, en una foto d'arxiu

El baix perfil mediàtic del vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, està començant a provocar sorpresa, fins i tot malestar, entre les bases d'Esquerra que no entenen que en l'actual frase del procés i amb la debilitat del PDECAT no hagi optat per marcar el terreny.

"Sembla que estigui desaparegut", ha afirmat un càrrec amb responsabilitats en un ajuntament. Junqueras, en efecte, intervé als mitjans amb comptagotes. Amb la detenció de l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, el passat 4 de novembre va aparèixer al Telenotícies per condemnar els fets, però ha evitat intervencions de més relleu polític.

El passat dia 9 de novembre també va fer al Parlament unes declaracions després de l'elecció de Donald Trump com a nou president dels EUA, però va exigir als periodistes cap pregunta sobre Pressupostos i, en tot cas, van ser unes declaracions més acadèmiques que polítiques sobre l'eventual devaluació del dòlar i el comerç Àsia-Pacífic.

"Ara és l'hora de marcar perfil", han considerat també les fonts consultades. "El que no pot ser és que passi desapercebut perquè, en principi, això de Junts pel Sí només és per a una legislatura", han afegit. Junqueras ni tan sols és habitual a les rodes de premsa de Govern malgrat que sí que han comparegut altres consellers d'Esquerra com, per exemple, la consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa.

El vicepresident lliurarà precisament demà el projecte de llei de Pressupostos i la llei d'Acompanyament per al 2017 després que el Govern hagi aprovat els dos avantprojectes. Junqueras es traslladarà al Parlament per lliurar-los a la presidenta de la cambra catalana, Carme Forcadell. Tot seguit, mantindrà una reunió amb els portaveus dels grups parlamentaris i, en acabar, oferirà una roda de premsa.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Kropotkin, Vic, 29/11/2016 - 14:50

Me encanta su rostro noble e inteligente a la vez... Jua, jua. jua,...

#20 game over, carcelona, 29/11/2016 - 12:05

ya no le quedan mas mentiras para decir

#19 Cat Show, Vic , 29/11/2016 - 11:35

Junqueras como el cineasta Trueba no se consideran ejpanoles y si muy tuertos.

#18 iñigo, castelló, 29/11/2016 - 11:30

Se ensalzó mucho a Junqueras por su solidez intelectual. Pero ha demostrado ser, más que un político, un ratón de biblioteca incapaz de gobernar un país. El ridículo que hizo ante Borrell, por ejemplo, fue demoledor... El separatismo no tiene nada: ni líderes, ni proyecto (más allá de la ruina y

#15 Felip huerta, Barcelona, 28/11/2016 - 22:13

Potser treballa i no esta per sortir per la tele,si ho fes llavors es diria que las bases estan enfadades que si patatin que si patatan...

#15.1 Nova gramàtica , Girona, 29/11/2016 - 10:21

Patatim-patapam- amb M o amb N. tan li fot, exemple de l'aplicació de la nova gramàtica.cat.

#15.2 Felip huerta, Barcelona, 29/11/2016 - 14:51

Nova gramatica. Aquells que vam ser educats sota el franquisme sempre estarem agraits a tots els que en saben i ens ensenyen. Moltes gracies i endavant.