Publicitat
Política · 29 de Juny de 2022. 20:04h.

El ball de Colau cou a Junts

“Què ens ha costat a tots el seu míting?”

El ball de Colau cou a Junts

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va participar a la festa L'Orgullosa, la gala amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI que va comptar amb diferents concerts multitudinaris a l'aire lliure a l'Anella Olímpic de Montjuïc. Colau va pujar a l'escenari per ballar mentre actuava Samantha Hudson.En aquest sentit, el Grup Municipal de Junts per Catalunya a Barcelona ha demanat explicacions i conèixer el cost de la Gala Orgullosa organitzada per l'Ajuntament ahir a Montjuïc i on “es va acabar demanant el vot per a Ada Colau”.El regidor de Junts, Joan Rodríguez, ha denunciat que l´alcaldessa "s´ha aprofitat d´una causa compartida per muntar un acte electoral" i ha registrat una pregunta al Consistori per saber "què ens ha costat a tots el seu míting".

De la mateixa manera, recorda que “el concert va ser organitzat amb recursos municipals i l'entrada era gratuïta per atraure el nombre més gran d'assistents possible”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#23 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/07/2022 - 09:43

Samantha Hudson en 2015: "Odio a las mujeres víctimas de violación que recurren a centros de autoayuda para superar sus traumas. Qué putas pesadas." Puro feminismo, Oltra Style.

#22 Julián, Badalona, 01/07/2022 - 11:59

la tal Samantha esta tiene así como pinta de conducir un Pegaso de 400 caballos con un trailer detrás

#21 D. Baró, El Prat de Llobregat, 01/07/2022 - 08:20

destinaron al 1-O. He dicho que dicen que no lo sé.
Salvo inglés brasileñas o no, y pelo en la sobaquera o no, todos miran de guardar sus verguenzas, no sea que prenguin mal que remachó el M.H. Ex-President de la Generalitat Sr. Pujol.

#20 D. Baró, El Prat de Llobregat, 01/07/2022 - 08:18

tener el culo muy limpio, por ejemplo, si la profilaxis es buena incluso poner comida ahí y comerla de ahí. No es una exageración aunque seune a "cochi-nota" o "cochi-nete del culete".
Ahora vamos si es que aún me han leído: sin ser Santa de mi devoción, no es comparable lo que gasta la Sra. Colau i Ballano o Colau Ballano con lo que Uds. dic

#19 D. Baró, El Prat de Llobregat, 01/07/2022 - 08:17

Sr. Joan Rodríguez, a mi me gusta muchísimo Sálvame. De Telecinco. También el Sábado Deluxe. No por mortero o monedero o mojigato o anacoreta, que también puede. O puede que no.
Las personas que colaboran, colaboradoras y colaboradores, para hacer show y de paso, limar asperezas se dicen de todo.
Pero para hablar de los demás dicen que se debe