Publicitat
Política · 14 de Març de 2023. 14:59h.

El Barça, intocable

La Generalitat no es personarà al cas Negreira malgrat tenir competències en esports

El Barça, intocable

El conseller Torrent, amb Laporta, a la llotja del Camp Nou. (Foto: FC Barcelona)

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha considerat que "és important arribar fins al fons i aclarir" el cas Negreira, però ha assegurat clar que la Generalitat no té previst personar-se en la causa, com han anunciat altres administracions.

Plaja s'ha posicionat aquest dimarts per primera vegada sobre aquesta qüestió que afecta el FC Barcelona i en la roda de premsa posterior al Consell Ejectuivo d'aquest dimarts ha assegurat que es tracta d'un tema "judicialitzat" i que segueixen les informacions "que es publiquen en els mitjans".

"És important que s'arribi fins al fons i s'aclareixi. No correspon al Govern anar més enllà. És veritat que el protagonista és el club més important o dels més importants de Catalunya, però no anirem més enllà", ha apuntat, assegurant que el Govern no s'ha reunit amb el Barça per tractar aquesta qüestió.

La portaveu ha insistit que "no està previst que el Govern es personi" en la causa perquè no hi ha una "implicació directa" de la Generalitat, malgrat les competències que li atribueix la Llei de l'Esport catalana. "Tenim respecte per les administracions que hagin decidit fer-ho. A vegades hi ha sobreactuación per intentar figurar. No serà el nostre cas. Creiem que el Govern no ha de ser part d'aquesta recerca en curs", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#18 Leonor, Figueres, 16/03/2023 - 05:40

Las "familias" han hecho un pacto.

#17 Julian Bañuelos, Viladecans, 15/03/2023 - 21:23

Podrían llamar a los Policías convertidos en Ladrones de Kitchen..... éxito asegurado

#16 Culerdazo, Negreiras city, 15/03/2023 - 20:15

JOJOJOJOJO. Se os ve el plumerooo !!!! Vividores !!! Culerdos ladrones.

#15 Barretina a rosca, Black hole, 15/03/2023 - 14:44

"El hijo de Negreira filtró al Barcelona el árbitro de la final de Copa del 2017 tres meses antes: «Será Clos Gómez»"

Pueden leer el artículo publicado hoy en La voz de Galicia.

#14 Doncs ja que hi som, Girona, 15/03/2023 - 13:36

No cal patir, potser al cap i a la fí que el Barça baixès a 2na no sería res més que una vacuna, els trinxeraires a "la puta calle" com diuen els de Càmera Cafè i recomençar nets i polits. Ben mirat el Barça no tenía cap mena de necessitat de l'arbitre xorisso, ni de lluny, aqui hi ha marro, doncs els podrits "a la p...calle".