Publicitat
Política · 29 d'Abril de 2021. 17:05h.

El biaix de Borràs

Renya Lorena Roldán per "sembrar odi", però no a Pere Aragonès per dir el mateix

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha advertit la diputada del PPC Lorena Roldán sobre el "respecte escrupolós a la cortesia parlamentària" després que acusés el Govern de "sembrar odio", però no ha fet el mateix quan el vicepresident en funcions Pere Aragonès ha fet servir la mateixa expressió contra el líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga.

Durant una pregunta a la consellera de Salut, Alba Vergés, sobre la vacunació a policies i guàrdies civils; Roldán ha fet servir expressions com "vostès es guien per l'odi" o "el repugnant tuit que va fer Puigdemont" i li ha preguntat si "no es cansen de sembrar l'odi".

Després d'aquesta intervenció i abans de donar la paraula a Vergés, la presidenta del Parlament ha recordat a la diputada dels populars que "en el codi de conducta es parla del respecte escrupolós a la cortesia parlamentària i en la, en l'article 233.2 parla de no fer acusacions com la que vostè ha fet en aquest moment en l'ús de la paraula. Per tant, aquesta presidència li vol recordar, si us plau, que tingui present això en l'ús de la paraula en les pròximes ocasions".

Tanmateix, Laura Borràs no ha fet cap advertiment a Pere Aragonès quan posteriorment ha retret a Vox que "misèria moral és utilitzar l'angoixa sobre el futur econòmic que té moltíssima gent per anar sembrant odi i per intentar fer culpables d'aquesta situació als seus enemics polítics i també als més vulnerables".

Aragonès ho ha dit després que Garriga hagi acusat el Govern de promoure la "violència" i afegís que "vostè i el seu Govern han centrat tots els esforços en discriminar, en excloure guàrdies civils i policies del pla de vacunació i ara té la cara dura de dir que s'haurà de retardar la vacunació a les persones majors de setanta anys".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 C, Vilassar de Mar, 12/05/2021 - 00:18

Algú sap si el President de la República s'ha fet una foto amb el Freddy Krueger ja? Pel nivell dels convidats a Waterloo, ja li deu quedar poc.

#13 bejota, bcn, 01/05/2021 - 12:22

El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.En 2019 hubo cuatro elecciones en Cataluña y , en todas, el separatismo perdió más de 300 mil votos.Por cierto, no había COVID

#12 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 30/04/2021 - 03:37

Borras parece rehéen del camello (ya condenado). No tiene un juicio a celebrar por subvencionarlo irregularmente?. Pues vaya panorama desde la presidencia del Parlament.

#11 Marcial Heredia, el circo de la tele, 29/04/2021 - 21:30

¿Pero qué código de conducta puede haber en un circo? aquello es un batiburrillo de payasos, trapecistas, saltimbanquis, domadores, camellos, tragasables, y tartas voladoras. Y la nueva, con esa vocecilla que le sale de la pepitilla, nos habla de un código, A los leones.

#10 Joanet, Bcn, 29/04/2021 - 20:04

Aquesta Lorena havia estat independentista, desprès va canviar de jaqueta i va passar a Cs des d'on imitant a l'Arrimadas excel.lia llançant exabrubtes i catalanofòbia visceral, pur odi, contra tot el que fes olor de català. Ara s'ha passat al PP des d'on continua amb l'indecència dels exabrubtes i escampant odi catalanòfob....

#10.1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 30/04/2021 - 01:37

Estic d'acord en la part de que hi ha hagut catalanofòbia en aquest artícle,de la Vergès i la Borràs per no vacunar a catalans sota una revenja infantil
I és un tema què em toca a prop,pel què trobo indignant les teves desqüalificacions d'això.

Com a adults amb responsabilitats,cal prendre les coses seriosament enfront una pandèmia,Joane