Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2018. 21:00h.

El Bicing acumula dotze milions en pèrdues

Alberto Fernández denuncia que "Colau ho ha convertit en un pou sense fons"

El Bicing acumula dotze milions en pèrdues

El Bicing arrossega unes pèrdues de 12 millones d'euros anuals. Així ho ha denunciat el president del PPC de Barcelona, Alberto Fernández, que ha acusat l'equip de Govern de Colau de convertir el Bicing "en un pou sense fons". El dirigent popular ha recalcat que "la pèssima gestió de Colau converteix el Bicing en un pou sense fons per als barcelonins, que ens costa anualment més de 12 milions d'euros".

Fernández ha lamentat que Colau hagi renunciat al patrocini publicitari, que representava més d'1,5 milions d'euros anuals i ajudava a finançar el servei. "El Bicing no pot ser ostatge de les ideologies de Colau, que va renunciar a ingressar 1,5 milions d'euros de patrocini publicitari anual que ajudava a finançar el servei i que ara es paga extra" ha criticat.

"Ara, el govern municipal amb l'entrada d'un nou operador a partir de gener, pretén buscar també un nou patrocinador per al Bicing, posant en evidència que la seva decisió d'eliminar la publicitat en aquest servei va ser un greu error" ha dit.

Alberto Fernández ha assegurat que "la mala gestió sumada a la renúncia a rebre patrocinis, han fet que el Bicing vagi acumulant dèficit, una perduda que al final acaben pagant tots els barcelonins amb els seus impostos, en lloc de destinar-los a polítiques socials, d'ocupació, o econòmiques que millorin la qualitat de vida dels veïns".

El dirigent popular ha recordat que el Bicing continua essent el transport públic més car per als barcelonins, "ja que l'Ajuntament assumeix el 70% del cost de cada viatge, mentre que al metro o l'autobús, només s'assumeix el 30%".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Kropotkin, Vic, 09/11/2018 - 20:21

Es cierto, el bici catalanofílico es una mierda pichada en un palo, pierde pasta por un tubo... Papá, ven en AVE... Jua, jua, jua...

#3 Sergi, Barcelona, 08/11/2018 - 14:27

12 milions euros anuals, cada any 12 milions de euros tirats, sortira molt mes economic que el Ajuntament li compri una bici nova cada any a cada barceloni, sera molt mes barato.

#2 Eva, Can Fanga, 08/11/2018 - 01:39

Forma bicing, que tothom te una bici cutre o un patinet. Baixeu el preu de la T-10. Lladressss !!!!!

#1 Capit@n España, Fantastic !!, 07/11/2018 - 23:48

Bicicletes a les voreres, amb risc d'accidents, molesties als vianants, perill per la gent gran i a sobre 12 milions anuals de pérdues...

#1.1 Sergi, Barcelona, 08/11/2018 - 14:30

El carrils bici buits i les bicis per les aceres i a mes a mes 12.000.000 de euros cada any tirats sense comptar el cost dels carrils bici, una ruina descomunal.