Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2020. 15:55h.

El bon comportament té premi

Forcadell podrà sortir de la presó tres dies a la setmana per cuidar un familiar i fer tasques de voluntariat

El bon comportament té premi

La junta de tractament de la presó de Mas d'Enric (Tarragona) ha proposat l'aplicació de l'article 100.2 del reglament penitenciari perquè l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, pugui sortir de la presó tres dies a la setmana per anar a tenir cura d'un familiar i fer tasques de voluntariat.

Forcadell podrà sortir nou hores al dia durant aquestes tres jornades de sortides programades però cada dia haurà de tornar a dormir a la presó. Ara la presó de Mas d'Enric ha de comunicar la decisió al jutge de vigilància penitenciària i la Fiscalia pot presentar-hi recurs.

L'expresidenta del Parlament va assegurar el passat mes d'octubre a Catalunya Ràdio que no va plorar amb la sentència però sí que ho va fer en veure el centre de Barcelona en flames i va reclamar "condemnar enèrgicament" la violència. "S'ha de condemnar enèrgicament, immediatament", va dir.

Forcadell és la tercera dels presos independentistes a qui es concedeix l'article 100.2. La setmana passada la junta de tractament el va concedir també a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. A diferència dels dos últims, Forcadell encara no ha arribat a la primera quarta part de la condemna d'onze anys i mig de presó que li va imposar el Suprem i que li permetria gaudir de permisos penitenciaris.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 FERRANOT, BARCELONA, 13/02/2020 - 10:20

Ummm, ahora aplauden con las orejas. Sin embargo, cuando le concedieron lo mismo a Urdangarín, fue porque la justicia no es igual para todos o porque el estado español y sus jueces son fascistas....

#3 Agustino, Barcelona , 12/02/2020 - 17:54

¿Porqué al resto de los internos de las cárceles no se les da el mismo trato ?

#2 Durán, Manresa, 12/02/2020 - 17:14

La banda dels delinquents tancats al final aniràn sortint sense cumplir les generoses penes que els hi tocaria fer integrament. Ja es veia a venir en el moment que els varen traslladar a presons d'aqui. Aquests tenien d'haver estat tancats a les gàbies de la meseta que tenen uns aires més sanejadors. Els sortirà barato haver fet un cop a l'estat

#1 botifler1914, Waterpus, 12/02/2020 - 16:45

Creo que a su marido le ha dado un soponcio al enterarse.