Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2021. 19:42h.

El bon rotllo ha durat un mes

Puigdemont carrega contra ERC i la mesa de diàleg

El bon rotllo ha durat un mes

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont s'ha mostrat contrari a la taula de diàleg entre el Govern i la Generalitat. "Un procés de canvi d'un país no es pot fer en els despatxos, sense la gent", ha dit avui en l'acte de signatura de la Carta de Compromís dels Consells Locals a El Soler, al sud de França. Un acte organitzat pel Consell de la República.

"No abandonarem fins al reconeixement formal de la república catalana. Ens queda un llarg camí, però només ho podrem fer si anem fent passos encadenats com venim fent des de l'1 d'octubre", ha manifestat l'expresident.

"La independència de Catalunya és viva, ja ha començat, és cert que no ha acabat, però si analitzeu tots els processos d'independència de la història, tots tenen un procés declaratiu i poden passar anys abans no culminin. Però si estem avui aquí és perquè aquest procés no té marxa enrere, és inevitable", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 26/07/2021 - 09:38

Puigdemont: ("Un proceso de cambio de un país no se puede hacer en los despachos....)
¿Y desde donde diseñaron todo su mal llamado proceso?.
Es como aquello de que no se puede gobernar la CCAA catalana a 500Km de distancia, pero al parecer si se puede a mas de 1000Km como esta Waterloo. Poco a poco ve que se le acaba el tiempo.

#13 Despatxos, Barcelona, 26/07/2021 - 08:46

El món és dinàmic, es belluga i aquest home ha quedat atrapat en els seus deliris de grandesa i amb el rellotge parat als vuit segons de República de la tardor 2017, desubicat al despatx de Waterloo

#12 Ojotuerto, Calafell.TAB, 26/07/2021 - 08:35

"Un país no es pot fer als despatxos"
Pues eso mismo lleva haciendo el nacionalismo catalán 120 años,,, y no le sale.
Copian lengua, importan tradiciones, mucho postureo y siempre llegan a lo mismo, sacar monopolio y los 80.000 al año de cada época
(Para los de arriba, que no está mal)... Pero de país, nada

#11 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 26/07/2021 - 08:34

Mientras la acomplejada ERC no corte con JxCat de raiz y sus dirigentes, al frente Junqueras, sigan rindiendo pleitesía a este sujeto (que gracias a esta democracía, con defectos, puede ser eurodiputado, y seguir fingiendo que hace algo útil por "su" casusa) nada cambiará.

#10 Nyerro, L'Escala, 26/07/2021 - 08:32

No es pot fer alas despatxos si jo no puc cobrar la cuota d'inscripció...fins aquí podríem arribar....