Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2017. 12:12h.

El bon temps dispara el top manta

Entre 30 i 50 paradetes només a la localitat de Coma-ruga

El bon temps dispara el top manta

La platja de Coma-ruga del Vendrell (Baix Penedès), com altres localitats de la costa, ha registrat un increment de venedors del top manta durant la Setmana Santa. La presència de manters ha estat constant durant tots els dies, oscil·lant entre les 30 i les 50 paradetes, una xifra superior a la dels últims anys a les platges del municipi.

A més, els manters s’han situat a la zona on hi ha una major activitat comercial, fet que provoca el malestar del comerç de Coma-ruga. Un dels partits a l’oposició a l’Ajuntament del Vendrell, PxC, ha lamentat la “impunitat” dels venedors, que “ni tan sols es movien de lloc davant la presència de les patrulles” de Mossos i policies locals, afirmen.

El partit lamenta la “competència deslleial” que aquesta pràctica comporta pel comerç local, presagiant un estiu “desastrós” pels comerciants, raó per la qual ha demanat al consistori que treballin en un dispositiu eficient de cara a l’imminent pont de maig i als mesos d’estiu.

Des del govern local van apuntar, abans de Setmana Santa, que ja s’havia engegat el dispositiu conjunt de patrulles mixtes entre Mossos i policies local, així com els controls als punts d’arribada al municipi, destacant que els últims anys la presència de manters s’havia reduït fins a un mínim de 15 o 20 manters.

Després que el 2010 es marqués el rècord de manters al Baix Penedès, pel pacte al qual van arribar els ajuntaments del Vendrell i Calafell amb els venedors, la presència del top manta a les platges dels dos municipis s’havia reduït molts els últims anys. La majoria es congregava a la zona de Cambrils.

L’any passat es va iniciar un dispositiu policial intens en aquest municipi del Baix Camp que va fer que molts venedors busquessin altres poblacions menys estrictes. La major presència de venedors durant la Setmana Santa d’aquest any fa que els municipis del nord de la Costa Daurada hagin d’estar alerta de cara al pròxim estiu.  

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 carlos, Palafrugell, 19/04/2017 - 12:30

Solo con policia poco se va a acer con esto.

#1 Pere, TGN, 18/04/2017 - 18:00

un tema en el qual ajuntaments i Govern van perduts no, perdudíssims... i que s'enquista de mala manera....