Publicitat
Política · 26 de Gener de 2011. 11:04h.

"El camí no és declarar la independència demà"

Tot i això, Soriano admet que "les dificultats de relació amb Espanya són grans i s'han de resoldre"

"El camí no és declarar la independència demà"

Soriano, en una imatge d'arxiu

El president d'Spanair, Ferran Soriano, en declaracions a El Món a RAC 1, ha fet referència a les paraules de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, que s'ha mostrat partidari de la independència de Catalunya.

Soriano ha reconegut que "hi ha alguns impediments i dificultats que no ens permeten créixer a l'economia catalana com hauríem de créixer". En aquest sentit ha considerat que "el que va dir respon a una idea que comença a ser majoritària. Les dificultats de relació amb Espanya són grans i s'han de resoldre".

El president d'Spanair, tot i això, ha volgut deixar clar que "el camí, però, no és declarar la independència demà".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Mesetari, Madrit, 28/01/2011 - 12:33

Suposo que el primer pas cap l'independentisme del Sr. Soriano hauria de ser anomenar la empresa Catair y el segon la sustitució del seu cognom por el de Lleidatá, Barceloní, Tarraconí o Gironí.

#24 yomismo, Murcia, 26/01/2011 - 22:42

Noo, es una palabra que me he inventado yo gracias a que mi idoma es, versatil, plural y cosmopolita. Fijate que tu, a pesar de ser catalan incluso me has entendido.

#23 Kropotkin, Vic, 26/01/2011 - 20:06

Todos los que viven del cuento catalanista en Cataluña solo tienen una obsesión, seguir viviendo del cuento con la historia de la independencia. ¿Nadie se da cuenta?

#22 paambtomata, Sabadell, 26/01/2011 - 18:53

Soriano, em recordes al Pujol de fa 25 anys, ara no toca!!!. Avui, Pujol ja toca de peus a terra . INDEPENDENCIA

#21 Cocón, Santiago de Xile, 26/01/2011 - 18:51

Abans d'ahir em vau censurar un comentari perquè aportava un comentari amb una dita xilena "vuelve la burra al trigo" per referir-me a la Sra. Camacho en la qüestió del català. Ara llegeixo insults per part d'un ciudadano cap a tots els catalans (catalufos segons ell) i li publiqueu tan panxos.