Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2019. 17:55h.

El candidat de Ciutadans que es presentava a les primàries dura un dia

L'excandidat diu l'endemà de presentar-se que “abandona la política”

El candidat de Ciutadans que es presentava a les primàries dura un dia

Ivan Bello

L'exconseller portaveu de Ciutadans del districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi, Ivan Bello, ha retirat la seva candidatura a les primàries de la formació 24 hores després d'anunciar-la. El fins ara dirigent local de la formació ha afirmat al seu compte de twitter que “abandono la política”.

“Davant la falta de garanties i transparència, i a les 'pressions' sofertes darrerament, he decidit renunciar a presentar-me a les primàries”, ha al·legat Bello a la xarxa social. També ha anunciat que es donarà de baixa de Cs, però que se'n va “amb el cap ben alt” per haver aconseguit que Ciutadans fos la força més votada al districte, per davant del PDECAT.

El partit ha informat que s'han presentat un total de 12 candidatures a les primàries. Les votacions se celebraran els dies 24 i 26 de juliol, data en la qual es donaran a conèixer els resultats i la persona escollida per liderar Ciutadans a Catalunya.

89452-cs.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Neferu, Barcelona, 19/07/2019 - 23:20

Lástima de expectativas, de ilusión y de esperanza en que se podría hacer otro tipo de política. Una política de servicio a los ciudadano de la mano de un centro izq. para quienes lo primero y más importante fuese aumentar el bienestar y la mejora de la vida de las gentes. No ha sido así. Y será una pena ver cómo se va quedando atrás, muy atr

#2 Jordi BR, L'H, 19/07/2019 - 18:21

El Caudillo Rivera manteniendo la democracia de C's

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 19/07/2019 - 18:08

Coi, les primaries a Espanya són una mica raretes.